20-09-2008, 18:41
|
#16 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Yenilen golleri bu kadar rahat mı açıklıyorsun yanii...Hakem hatası deyip durmuşsun, tamam hakem hatası da sen kornerden gelen topa nasıl öyle çıkarsın, hem de bir değil iki değil, kaç maç böyle yaptı, yedirdi golleri bize...Bal gibi hatalı işte, daha neyini savunuyorsun bunun...Hakan'ın yan topları iyi demişsin, kesinlikle katılmıyorum, bu adam yan top özürlü bence!..En zayıf halkası bu, bide sektirdiği toplar tabii...Adam altı pas içine sektiriyor topu, top yavaşta gelse sertte gelse böyle, kornere atmayı hiç düşünmüyor, tamam daha genç, bunları düzeltebilir, bizde bunu söylüyoruz zaten, düzeltirse, hatalarından ders alırsa iyi bir kaleci olabilir, ama şimdi kesinlikle değil...Hele Rüştü'nün yerini alabilecek bir kaleci hiç değil...Rüştü'ye 4 4'lük kaleci demiyorum ben zaten, uzaktan gelen şutlarda o da zayıf, ama Marsilya'nın 35 metre uzaktan attığı golde değil Rüştü Cech'de olsa kurtaramazdı onu... | nıe cıkaramasın kı top catala gtmedı bısı olmadı hatta ustune geldı sayılır o yan toplarıda rustu yuzunden bole oldu ha tamam gecmıste ıı kalecıydı lafım yok ama sızın mantıgınızla gıdersek o zaman hakan sukurde turkıeynın gelmıs gecmıs en ıı forwetı o zaman onuda alalım bole bı anlayıs olamaz ya. ben rustu bu takımda oynamaz demıorum ama kalede o warken rahat olamıorum dıorum acaba ne zaman yandan gelen bı topu tutmak yerıne yan hakeme donup ellını kaldırcak dıorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |
| |