Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2008, 09:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kırılma anı!

Kırılma anı!

Click the image to open in full size.




Süper Lig´de yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş ile Gaziantepspor, bugün İnönü´de karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele saat 21.45´te başlıyor.

Hedef aynı: 3 puan!
Beşiktaş zorlu virajda... Sezona iyi başlayan ve zorlu rakipleri bir bir deviren Siyah-Beyazlılar, bu gece İnönü Stadı’nda Gaziantespor’u ağırlıyor. Ligde 3 maçta 7 puan toplayan, UEFA Kupası 1. turunda Metalist Kharkiv’i deviren Kara Kartallar, taraftarları önünde kazanmak istiyor. Brezilyalı yıldız Tabata’yı renklerine bağlayan ve bu sezon çok farklı bir görüntü çizen konuk ekip ise, yenilgisiz geldikleri İstanbul deplasmanından puanla ayrılmayı hedefliyor.
Eksikler çok...
Hem Beşiktaş, hem de Gaziantespor için büyük önem taşıyan zorlu 90 dakikayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma, Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Ligdeki son maçında Trabzonspor’la golsüz berabere kalan Kara Kartallar’da, Reçber, Cisse ve Tello’nun hafif sakatlığı bulunuyor. Gaziantespor’da ise Mehmet Yozgatlı ve Deumi cezaları, Beto ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
Orhan YILDIRIM
Beşiktaş
Rüştü
S.Kurtuluş
Zapotocny
Sivok
Seric
Cisse
Uğur
S.Özkan
Delgado
Holosko
Nobre
G.Antepspor
Murat Şahin
Erkan
Mehmet Polat
Bekir
İvan
Olcan
Ahmet Arı
Zurita
Erman Özgür
Tabata
Eduardo
Stat:
İnönü
Yayın:
Lig TV
Saat:
21.45
Hakemler:
M.Kamil Abitoğlu
Volkan Narinç
Serkan Gençerler
M.KAMİL ABİTOĞLU
(BEŞİKTAŞ-G.ANTEPSPOR)

Bu sezon üçüncü kez düdük çalacak olan Abitoğlu, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin maçlarında görev almıştı. Bu kez Beşiktaş-Gaziantepspor maçını yönetecek olan deneyimli hakemle, Siyah-Beyazlılar daha önce 4 maça çıktı. Deplasmanda oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Kara Kartal, tek yenilgisini geçen sezon Oftaş (0-1) ile İnönü’de oynadığı seyircisiz maçta aldı. Gaziantepspor’un ise Kamil Abitoğlu ile karnesi pek başarılı değil. Kırmızı-Siyahlılar, sahadan iki kez puansız ayrılırken, tek galibiyetini 2007-2008 sezonunda 2-1’lik sonuçla Konyaspor karşısında yaşadı. 2008-2009 sezonunda görev yaptığı iki maçta, 6 sarı, 2 kırmızı kart çıkartan Abitoğlu, 1 kez de penaltı düdüğünü çaldı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla