Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2008, 09:53   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arsenal kaptı kaçtı: 1-3

Arsenal kaptı kaçtı: 1-3

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal, Premier Lig'in 5. haftasında Bolton Wanderers'ı deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı. Arsenal'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 26. dakikasında Eboue, 27. dakikasında Bendtner ve 87. dakikasinda Denilson'dan geldi. Bolton'un tek golünü ise 14. dakikada Kevin Davies kaydetti.
Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger, takımın iki yıldızı Robin Van Persie ve Theo Walcott'a Bolton karşısında ilk 11'de forma vermedi. Kadrosuna sık sık revizyon yapmaktan çekinmeyen Wenger, bu iki oyuncunun yerine sahaya Denilson ve Bendtner'i sahaya sürdü.
Arsenal karşısında son 4 maçtır kazanamayan Bolton Wanderers makus talihini bu sezon da yenemeyerek Reebok Stadı'nı dolduran taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.
Karşılaşmanın ardından konuşan Arsenal menajeri Arsene Wenger, Bolton'ın oyun taktiğiyle kendilerini yıldırmaya çalıştığını ama bunu başaramadıklarını söyledi.
Wenger, "Bunu denediler ancak bire bir mücadelelerşde çok başarılıydık. Tüm oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Takımdaki her oyuncu her alanda inanılmazdı" diye konuştu.
Orta saha oyuncularından Cesc Fabregas ise, kendileri için her karşılaşmanın çok zorlu olduğunu, fiziksel mücadelenin çok olduğu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını belirtti.
Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, Chelsea ve Manchester United'ın birbirleriyle oynadığı kritik haftada puan kaybetmeyerek avantaj sağladı. Arsenal, bu karşılaşmanın ardından Premier Lig'deki 4. galibiyeti alarak puanını 12'ye yüksellti. Arsenal gelecek hafta Hull City ile Emirates Stadı'nda karşı karşıya gelecek
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla