Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2008, 13:36   #18
mrve_bJk
jet Lee'm...

mrve_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
cnkzgn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
walla acıkcası ben fenerın porto macındakı formasını beğendim. bu yıla kadarda umbronun bıze yaptıgı formalar 2. sınıftı chelseanın formaları ıle bızım forma arasında dunya kadar fark wardı aslında bu markalar bıras taraftarın gondermıs oldugu tasarılar uzerınde dursa satısları 2-3 e katlar ama yapmıolar sanırım ayrıca sen bı spor urunu alırken adıdası mı tercıh edıosun yoksa umbroyu mu sonucta bu marka meselesı dııl almısken en ıısını alayım dıosun dııl mı?
bence iğrenç ötesi bir forma o. bizde olduğunu varsayarak söylüyorum arma harici hiçbir şey satın almamı sağlamazdı. hiç beğenmiyorum, zaten her kulüp alternatif renkle, farklı bir forma çıkarıyor. kendisiyle özdeşleşen formaları, forma renklerini geri planda bırakıyor. bu devirde bu işten bu şekilde para kazanılıyor. ama Beşiktaş farklı olmak zorunda, çünkü değerlerine sadık bir kulüp olarak kalmak zorundayız.

marka olayına gelince, ayakkabı, eşofman vs her türlü alışverişte umbro ? adidas ? kıyaslamasında tercihim adidas olur. formayı da diğer ürünlerindeki kalitede yapacaklarsa ne ala. ama diyorum ya böyle olmaz. kalitenin yanında, görünüm de önemli.. Önümüzde trabzon örneği var, öyle olacağına umbroyla devam edilsin. neticede para sadece markasına ödenmeyecek.
.....

Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ.

mrve_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla