Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2008, 22:48   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Varoşların çocuğu




Click the image to open in full size.
İbrahimoviç, varoşların çocuğu olduğunu açıkladı.




İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'de forma giyen İsveçli yıldız futbolcu Zlatan İbrahimoviç, varoşların çocuğu olduğunu ve futbolu varoşlarda öğrendiğini açıkladı.

İsveç Milli Takımı ve İtalyan ekibi Inter'in yıldız futbolcusu Zlatan İbrahimoviç, futbol yaşantısı ve geçmişi ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Hırvat bir anne ve Bosna Hersekli bir babanın çocuğu olarak İsveç'in Malmö Kenti'nde doğan İbrahimoviç, varoşlarda büyüdüğünü ve bu nedenle de varoş çocuğu olduğunu ifade ederek, "Doğum büyüdüğüm yer herkes tarafından varoş olarak bilinir. Yetenekliyseniz eğer sokakta futbol oynamak kolay ancak profesyonel olarak bir yerlere gelmek için sadece yetenekli olmak yetmiyor. Benim futbol stilim doğup büyüdüğüm yer olan varoşlardan, sokaklardan geliyor" dedi.

İbrahimoviç, bu sezon Inter formasıyla tüm kupalara talip olduklarını vurgulayan İbrahimoviç, şu ana kadar çalıştığı en iyi teknik direktörün şu anki teknik direktörü Jose Mourinho olduğunu söyledi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla