Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2008, 23:27   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
lider geliyor lider...

Click the image to open in full size.
Beşiktaşımız, G.Antepspor'u İnönü'deki muhteşem seyircimiz önünde 3 golle mağlup etti
Beşiktaş 3-0 G.Antep

Turkcell Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaşımız, G.Antepspor'u 3-0 mağlup etti. İnönü Stadı'nda ilk yarısı 1-0 üstünlüğümüzle sonuçlanan karşılaşmada siyah beyazlı takımımıza galibiyetiş getiren golleri 3. dakikada Bobo, 53. dakikada Serdar Özkan ve 87. dakikada Nobre kaydetti. G.Antepspor'dan 49. dakikada Pacheco kırımızı kart görerek oyun dışında kaldı. Beşiktaşımız bu skorla Turkcell Süper Lig'de liderliğe yükselerek puanını 10'a çıkardı.
11'DE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİKLER
Turkcell Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaşımız, G.Antepspor'u İnönü Stadı'nda ağırladı. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor ile yapılan maçta kadroda revizyona gitti. Ertuğrul Sağlam, Metalist Harkov ile hafta içinde yapılan UEFA Kupası 1. tur ilk maçındaki kadrodan tam 5 değişiklik yaptı. UEFA Kupası maçında ilk 11'de sahaya çıkan kaptan Delgado, Holosko, Rüştü, Seriç ve Uğur, Gaziantepspor karşısında yedek soyunurlarken, bu futbolcuların yerine Hakan, Bobo, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve İbrahim Toraman forma giydi.

Siyah beyazlı takımımızda İbrahim Üzülmez, bu sezon ilk kez resmi bir maçta oynama şansı buldu. İbrahim Üzülmez, Seriç'in yerine savunmanın solunda görev aldı. Ayrıca kaleci Hakan da bu sezon ilk kez ilk 11'de forma şansı buldu. Gaziantepspor karşısında Uğur İnceman'ın yerine önliberoda Serdar Kurtuluş oynarken, savunmanın sağında ise İbrahim Toraman görev aldı.
İLK ATAK VE GOL
Beşiktaşımız maça çok hızlı başladı. Ceza alanına atılan pasta Nobre, topu Bobo'ya indirdi. Bobo ceza sahası içinden sert vurdu ve Beşiktaşımızı 1-0 öne geçiren gole imzasını attı. Bobo ile Nobre ilk yarı boyunca forvette çok iyi bir görüntü sergilerken G.Antepspor'a karşı tehlikeli ataklar geliştirdiler. 39. dakikada Tello sağ kanattan korneri kullandı. Altıpas üzerinde iyi yükselen Nobre'nin kafa vuruşu direği sıyırdı ve auta çıktı.

İlk yarıda oyunun tek hakimi bizdik. İlk 45 dakika Beşiktaşımızın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

KIRILMA NOKTASI KIRMIZI KART
Beşiktaşlı oyuncularımız 2. yarıya muhteşem taraftarımızın da desteğiyle çok hızlı başladı. Maçtaki kırılma noktası 47. dakikada G.Antepsporlu Pacheco'nun gördüğü kırmızı karttı. Bu dakikadan sonra siyah beyazlı takımımız oyunun kontrolünü tamamiyle eline geçirdi ve maç tek kale şeklinde oynanmaya başlandı.


GOLÜN ADI SERDAR ÖZKAN
Kırmızı karttan sonra oyunda direnci iyice düşen G.Antepspor'a bitirici vuruşu Serdar Özkan yaptı. Ceza alanı solunda topla buluşan genç oyuncu Emrah'a ters bir çalım attı ve sol ayağıyla altıpas çizgisinin solundan sert bir vuruşla Beşiktaşımıza 2 farklı üstünlüğü getirdi.

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, karşılaşmadaki ilk hamlesini 46. dakikada Tello'nun yerine Holosko'yu alarak yaptı. Beşiktaşımız iki farklı üstünlüğü yakaladıktan sonra fazla sıkmadı ve oyunu rölantiye aldı. 67. dakikada Serdar Kurtuluş'un yerine Delgado oyuna girdi.
Karşılaşmada son noktayı 87. dakikada Nobre koydu. Zapatocny ceza sahasında araya kaçan Nobre'ye iyi bir pas çıkardı. Nobre kaleci Murat'ı da çalımlayarak boş kaleye golünü attı. 3-0.
Beşiktaşımız bu skorla Turkcell Süper Lig'in yeni lideri oldu. Şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz... BEKLEYİN...
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Hakan Arıkan'ın degajında ceza sahası içinde topla buluşan Bobo, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
8. dakikada Tello'nun sağdan kullandığı kornerde ön direkte Zapotocny kafayı vurdu, kaleci Murat Şahin, topu kornere çeldi.
9. dakikada Tello'nun sağdan kullandığı kornerde ceza sahasında Serdar Özkan kafayı vurdu, top üst direkten döndü.
11. dakikada Zurita'nın pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Ahmet'in sert şutunda top, yan ağlarda kaldı.
34. dakikada Murat Ceylan'ın sağdan ortasında ceza sahasında Eduardo kafayı vurdu, top az farkla üstten auta çıktı.
38. dakikada Nobre'nin pasıyla sağdan hızla ceza sahasına giren Serdar Özkan'ın içeri çevirdiği topu son anda Bekir, kornere gönderdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Eduardo, ceza sahası içinde yerde kalınca, hakemi aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
53. dakikada Nobre'nin pasıyla sol çaprazda topla buluşan Serdar Özkan, rakibinden sıyrıldıktan sonra yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

64. dakikada Cisse'nin ara pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Bobo'nun vuruşunda, kaleci Murat, topu kornere çeldi.
87. dakikada Zapotocny'nin pasıyla ceza sahasına giren Nobre, sol çaprazda kaleci Murat'dan da sıyrıldıktan sonra topu filelere gönderdi. 3-0

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Serkan Gençerler, Volkan Narinç
BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş (Delgado dk. 67), İbrahim Toraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Sivok, Cisse, Tello (Holosko dk. 46), Bobo, Nobre (Batuhan dk. 90)
YEDEKLER: Rüştü, Uğur İnceman, Seric, Gökhan Zan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GAZİANTEPSPOR: Murat Şahin, Bekir, Mehmet Polat, Murat Ceylan (Olcan dk. 57), Zurita, Tabata, Erman (Hakan Bayraktar dk. 58), Ivan De Souza, Emrah, Eduardo, Ahmet (Erkan dk. 74)
YEDEKLER: Tolgahan, Metin, İbrahim Ferdi, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
GOLLER: Bobo (dk. 3), Serdar Özkan (dk. 53), Nobre (dk. 87)
KIRMIZI KART: Eduardo (dk. 47)
SARI KARTLAR: Sivok, İbrahim Toraman, Nobre, Bobo (Beşiktaş), Murat Ceylan, Eduardo (Gaziantepspor)
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla