Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2008, 21:26   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakan Aksoy’dan Açıklama




Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, bugün Fanatik gazetesinde yer alan, Kulübümüz’ün forma sponsorluğu konusunda başka bir firma ile görüştüğü yönündeki asılsız haberle ilgili şu açıklamayı yapmıştır:
“Fanatik Gazetesi’nde bugün Kulübümüz’ün forma sponsorluğu konusunda başka bir firma ile görüştüğüne dair bir haber yayınlanmıştır.

Böyle bir görüşme yapılmadığı gibi 2008 yılı içerisinde Umbro firması ile sponsorluk sözleşmemiz yenilenmiş ve camiamızdan büyük beğeni toplayan yeni sezon formalarımız sponsorumuz ile ortak ve başarılı bir çalışma sonucunda ortaya çıkmıştır. Taraftarımızın yoğun talebi nedeniyle hızla tükenen 2008-2009 formalarımızın tamamı şu an eksiksiz olarak tüm Kartal Yuvası mağazalarında satılmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde de bir haber sitesinde forma satışlarımızın oldukça iyi bir düzeyde olduğu ve 100.000 adetlik satış rakamına ulaşıldığı belirtilmiştir. Satış rakamlarımız ile ilgili hiç bir kuruma bilgi vermediğimizi ve Umbro firması ile sponsorluk sözleşmemizin ve başarılı çalışmalarımızın devam ettiğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Ayrıca, Gaziantepspor ile oynamış olduğumuz müsabakada tüm dikkatlerin, devletimizin ve Beşiktaş’ın gelirlerini zedeleyen korsan ürün satışlarına karşı başlatmış olduğumuz savaşta olması gerekirken, bu tarz yanlış bilgilendirmeye yönelik haberlerle kamuoyunun meşgul edilmesini manidar bulduğumuzu ifade ederiz.

Medyamızın, yapacağı haberlerle Kartal Yuvası’nın son dönemlerde gerçekleştirdiği büyük değişimi değerlendirmeye almasının daha doğru olduğunu ve yanlış haberlerin taraftarlarımızın Kartal Yuvası’na ve Beşiktaş lisanslı ürünlerine karşı bakış açılarını olumsuz etkilediğini hatırlatmak isteriz.”

Saygılarımla,

Hakan AKSOY
Beşiktaş JK Pazarlamadan Sorumlu
Yönetim Kurulu Üyesi
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla