Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2008, 21:30   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
7 saniyede Beşiktaş!

Click the image to open in full size. Beşiktaşımız pazar gecesi Gaziantepspor’u farklı skorla yenerken, maçın 3. dakikasında kaleci Hakan ile forvet Bobo, tarihi bir golün mimarları oldu. Siyah beyazlılar, kendi kalesinden başlayan ve 7 saniye ile oluşumu en kısa süren gollerden birine imza attı. Kaleci Hakan’ın Beşiktaş ceza alanından gönderdiği top havada bir roket gibi yol aldı. 76 metrelik topun bu seyri 6 saniye sürerken yerde iki kez seken meşin yuvarlak Gaziantep ceza alanının yayının hemen içindeki Bobo’nun önüne geldi. 7. saniyede Bobo ceza alanının içinde tek vuruşla topu Gaziantepspor ağlarına yollayarak, olumu 7 saniye ve iki temasla gerçekleşen futbol sahalarında ender görülen bir gole imza attı.
49 gole ulaştı
Yabancı futbolcularının attıkları gollerle sırtladığı Beşiktaş’ın son dönemde parlayan yıldızı olan Bobo, bu golle bu sezon 2. kez takımının aldığı 3 puanda başrol oynayan isimlerden biri oldu. Ankaraspor maçında 80 ve 90. dakikalarda attığı gollerle Beşiktaş’ın sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağlayan Brezilyalı futbolcu dün siyah beyazlı takımdaki gol sayısını da 49’a çıkardı. Bobo, bu hafta Büyükşehir Belediye maçında 50. gole ulaşmaya çalışacak. Bobo, 4. sezonunu yaşadığı Beşiktaş’la ligde 29, Fortis Türkiye Kupası’nda 12, Avrupa kupalarında 7, Türkiye Süper Kupası’nda 1 kez fileleri havalandırdı.
Yabancıları sırtlıyor
Beşiktaş’ın bu sezon Süper Lig’de attığı 8 golün 7’sine yabancı futbolcuları (Bobo 3, Delgado 2, Nobre ve Holosko) imza atarken, fileleri havalandıran tek Türk futbolcusu dün gece ikinci gole adını yazdıran Serdar Özkan oldu. Beşiktaş’ın bu sezon Avrupa’da attığı 7 golden beşine de yabancıları adlarını yazdırdı. Siyah beyazlılarda UEFA Kupası ön elemesinde Sironki Brijeg maçlarında Nobre, Delgado, Tello, Bobo, Uğur ile Serdar Özkan, 1. turdaki Metalist Kharkiv maçında da Holosko fileleri havalandırdı.
Kaynak: Hürriyet
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla