23-09-2008, 23:38

|  

#1  |  
  |    Banned    
				   Tecrübe Puanı:  0     |      Beşiktaş'ın kapısı bana açık   |   |                Beşiktaş'tan ayrılarak Getafe'ye giden İbrahim  Kaş'tan samimi açıklamalar.         atv'ye konuşan İbrahim Kaş, "Beşiktaş'ın kapısı  bana açık. İspanya'ya gitmeyeyim diye annem ve akrabalar direndi. Zapotocny  süper transfer. Başarılı olacaktır" dedi..    
Beşiktaş'tan ayrılarak  İspanya 1. Ligi ekibi Getafe'ye giden İbrahim Kaş, İspanya'da atv spor müdürü  Selçuk Manav'a konuştu.    
İşte Kaş'ın satırbaşına çıkan sözleri:    
*  İSPANYA Ligi, Türkiye Ligi'ne benzemiyor. Defans anlayışı burada çok farklı.     
* BURADA stres yok. Mesela soyunma odasında müzik çalıyor. Bu çok hoşuma  gitti.    
* İSPANYA'DA maç öncesi kamp diye birşey de yok. Karşılaşma günü  toplanılıp maça güle oynaya gidiliyor. Stres ortadan kalkıyor.    
* TEKNİK  direktörümüz benimle sürekli İspanyolca konuşuyor. İlgisinden çok memnunum.  Burada başarılı olacağım.    
* İLK geldiğimde ağladığım günler oldu. Yavaş  yavaş alışıyorum. Ülkemi özlüyorum.    
* KARARI almam zor oldu. Annem hiç  istemiyordu ama Koray Avcı onu ikna etti. Gitmeyeyim diye tüm akrabaları  arattırdı.    
* BEŞİKTAŞ'TAN kötü ayrılmadım. Yöneticiler 'sana her zaman  kapımız açık, bir sorunun olursa bizi ara' dediler.    
* ZAPOTOCNY çok iyi  bir oyuncu. Gelmiş yabancılar arasında en iyilerinden olacak.    
* ERTUĞRUL  hoca gençler için büyük şans. 'Beni oynayabileceğim bir yere gönder' dedim ama  bırakmadı ve oynattı.    
* TİGANA zamanında ben Fahri Tatan ve Serdar çok  çalıştık ama bize forma vermedi. Kadroyu isimler üzerine kuruyordu.     
				__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |  

|        |