Konu: İşkence!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2008, 18:22   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşkence!

Bu sezon 21.45 maçlarına mahkum edilen Beşiktaş´ı, cumartesi gecesi oynanacak İstanbul Belediye sınavında ayrıca ‘Olimpiyat´ eziyeti de bekliyor.

Dönüş sahura doğru
Kara Kartal, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi 21.45 maçlarından çektiği kadar... Ramazan ve yaz nedeniyle tüm Turkcell Süper Lig maçları geç saatlerde başlıyor, ama en geç oynayan hep Siyah-Beyazlılar oluyor. Antalya, Trabzon ve Gaziantep 90 dakikalarına 21.45’te çıkan Beşiktaş’ın Konyaspor’u ağırladığı 2. hafta karşılaşması ise 21.00’de başlamıştı. Yetmezmiş gibi, bu cumartesi gecesi saat 21.45’teki başlayacak İstanbul BŞ Belediye maçında buna bir de Olimpiyat Stadı’nın yol işkencesi eklenecek.
Federasyona başvuruldu
Böyle olunca da, Beşiktaş Yönetimi sonunda patladı. Antalya, Trabzon ve Gaziantep’ten sonra hafta sonundaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının da 21.45’te oynayacak olması, camiada adaletsizlik olarak nitelendiriliyor. Kulüp yetkilileri ve teknik ekip, bu durumdaki rahatsızlığını federasyona sözlü olarak bildirdi. Federasyon, programların önceden yapıldığını ve değişikliğin mümkün olmadığını belirtip ilerleyen haftalarda bu haklı serzenişi göz önüne alacaklarına dair garanti verdiler.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla