Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2008, 15:18   #1
FaLCoN
 
FaLCoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kulübümüz’den Açıklama

Click the image to open in full size.
Kulübümüz’den Açıklama
24.09.2008
Lig TV kaynak gösterilerek bugün bazı basın organlarında yer alan, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile futbolcumuz Rodrigo Tello arasında gerginlik yaşandığı yönündeki asılsız haberlerle ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır: Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, dünkü idmandan sonra her karşılaşmanın ardından futbolcularımızla yaptığı olağan toplantılarından birini gerçekleştirmiş ve Gaziantepspor maçı performansı ile ilgili Takımımız’a görüşlerini açıklamıştır.
Sağlam’ın toplantıda futbolcusu Tello’ya yönelik yaptığı yorumlardan sonra, Tello da söz alarak kendi düşüncelerini saygı çerçevesi içerisinde ifade etmiş; karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmuştur.
Bu durumun bazı basın organlarına, “gerginlik” şeklinde taşınması tarafımızdan şaşkınlıkla karşılanmış ve manidar bulunmuştur.
Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası’nda hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Futbol Takımımız’ı yıpratmak amacıyla yapılan bu haberleri, Camiamız’ın dikkate almamasını, başarıyla yolumuza devam etmemiz için şu anki birlik beraberliğimizin, tesanütümüzün ve ahenkimizin devam etmesini önemle rica ederiz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
__________________
BAşKAlarI SeVeR BiZ TaPArIZ...
FaLCoN Ofline   Alıntı ile Cevapla