Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2008, 21:54   #37
cnkzgn
 
cnkzgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mccoins´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yazık ki hiç biri

Zaten ıı gıderken bırılerı cıkıp ılle de elestımek zorunda tamam kardes elestırı yap ama yapıcı olsun!!
Senin trransferden beklentin ne kaleye cech defansa terry ferdinand bekler danny alves we ashley cole on lıberolar essıen ıle wiera kanatlarda robben ıle messı yı 10 numara olarak kaka forwette de drogba ıle torres ımı gormek ıstıosun?
Adamlar daha napsın ılk defa adam akıllı bı transfer donemı gecırdıler ıste elestırmesen olmaz mı ılla huzursuzluk cıkarmak mı amacın? Kotu transfer yaptıklarında nası elestırıosak ıı transfer yaptıklarında tesekkur etmeyı bılmelıyız bu kadar zor bısı olmasa gerek. Zapo-Sıwok dıe iki adam aldılar tas gıbı cıktı ugur desen takım ıcın gercekten faydalı oldu bu sene cısse sakatlıgında kara kara dusunmeyecez belkı o yuzden sampıonlugu tekrar kaybetmeyecez!! serıc desen bır defa ızledım ama suankı sol bek adayları arasında en derlı toplu gorunen adamdı bana gore. en onemlısı bobo gıbı adamları ellerınde tutmayı basardılar kı bu bence en buyuk transferdır.
Mıllet gıbı bı hoca, bı neydugu belırsız yılın 3/4 sakat bı adam ıle ıspanya lıgınde bıras da sansa gol kralı olmus bı adama 55 mılyon euro wersek daha mı mutlu olacaktın? yada awrupada son yıllarında takımlarında forma sansı bulamamıs we yıne sezonun yarısından fazlasında sakat olan adamları alıp kumar oynasaydık daha mı mutlu olacaktın? Lutfen bu takıma kostek dııl destek olalım!! kostek olucaklar defolup gtsn yada bız onlarında ustesınden gelmeyı bılırız. golge etmeyın baska ıhsan ıstemez!!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
cnkzgn Ofline   Alıntı ile Cevapla