Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2006, 11:12   #1
Barisozgur
 
Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cool Kartalın 15 yaşındaki gol makinesi İngiltere'ye yolcu mu?

İşte Kartal'ın gol makinesi16.07.2006
Adı: Batuhan Karadeniz... Yaşı: 15... Beşiktaş Altyapısı’nda 4 sezonda 89 maçta 226 gol attı; Manchester City’nin transfer listesine girdi
Resmi davet yolladılar
Geçtiğimiz sezonu 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği, 1 Türkiye Üçüncülüğü ile kapatan Beşiktaş Altyapısı, bugünlerde bir büyük onuru daha yaşamak için gün sayıyor. 4 yıl önce, henüz 11. yaşına yeni girmişken Siyah-Beyazlı kadroya kazandırılan Batuhan Karadeniz, gösterdiği muhteşem performansla İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester City’nin dikkatini çekmeyi başardı. Geride kalan sezonda Türkiye İkinciliği’ne uzanan Beşiktaş Yıldız Takımı’na 24 maçta tam 84 gol kazandıran Batuhan için Ada Kulübü, resmi bir davet yolladı.

Önce Ada sonra Zürih
Manchester City adına Türkiye’deki gençleri mercek altına alan transfer sorumlusu Aytaç Erenler, “7 adayımız vardı. Sonunda Batuhan’da karar kıldık. Batuhan 22-28 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de idmanlara çıkartılacak. 2-7 Ağustos tarihleri arasında da Zürih’e götürülerek özel maçlarda oynatılacak. Bu denemelerde beklentilere karşılık verebilirse Manchester City, Beşiktaş’tan bonservisi alacak. Artık her şey onun elinde” diye konuştu. Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar ise, “Bizim için büyük bir gurur. Gerekirse eğitim payı bile almayız” dedi.

Geçen sezon 24 maçta 84 gol attı
Batuhan Karadeniz de tıpkı Burak Yılmaz gibi doğuştan Beşiktaşlı... Çünkü onun babası da bir dönem Siyah-Beyazlı takımda kaleci olarak görev yaptı. 1991 doğumlu ve 84 kilo... 15. yaşına yeni girdi, buna karşın boyu 1 metre 92 santim. Ayakkabı numarası da 46.5... 2002 yılında İçerenköyspor’dan Beşiktaş’a transfer oldu. Halen Levent Lisesi’nde öğrenim hayatına devam ediyor. Ancak öğrendiğimiz kadarıyla yeşil sahalardaki başarısını okul sıralarına taşıyamıyor!
(Fanatik)
Click the image to open in full size.
Barisozgur Ofline