Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2008, 08:05   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Luce : Metalist Gol Bulamayınca Sinirleniyor"

Shakthar Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Beşiktaş maçın başında çok dikkatli olmalı. Metalist gol bulamayınca sinirlenen bir ekip" dedi.
UEFA Kupası 1.Tur ilk karşılaşmasında Metalist Kharkiv’i 1-0’la geçen Beşiktaş, rövanş öncesi işi sıkı tutuyor. Ukrayna’daki sınav öncesinde Ertuğrul Sağlam’la bir görüşme yapan Shakthar’ın hocası Mircea Lucescu, Beşiktaş’ın çok dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. Rumen çalıştırıcı, “Metalist, maçın başında taraftarının da desteğiyle yoğun bir baskı kuruyor. Bu dakikalar çok önemli. Gol gelmeyince ise bozulup, savunmasında açık veriyor” diye konuştu.

Metalist'in oyun planından kopabileceğini ifade eden Lucescu, “Yapılacak en iyi iş, iyi savunma yapmak ve rakibi sinirlendirmek. Arkaya atılacak uzun paslarda geri dönemiyorlar. Eğer Beşiktaş orta sahada kalabalık olup, topu ayağında tutarsa turu geçer. Agresif futbollarına, sakin bir şekilde karşılık verilmeli. Mutlaka hata yapacaklar. Beşiktaş bu hataları değerlendirirse, UEFA Kupası’nda gruplara adını yazdıracaktır” diyerek rakip hakkında bilgi verdi.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla