Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2008, 15:19   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş ile Belediye 5.randevuda





Beşiktaş ile Belediyespor, Süper Lig'in 5. haftasında yarın karşı karşıya gelecek.

Lider Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında yarın karşı karşıya gelecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.15'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Ligde geride kalan 4 hafta sonunda 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayan Beşiktaş, gol averajıyla Trabzonspor'un önünde liderlik koltuğunda otururken, 2 beraberlik ve 2 yenilgi sonrası 2 puanda kalan ve henüz galibiyetle tanışamayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise gol averajıyla 16. sırada yer alıyor.

Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası'nda yaptığı son 5 maçta da kalesinde gol görmeyerek başarılı bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'de geride kalan 4 haftada toplam 8 gol atıp, 2 gol yedi. Beşiktaş, yarınki maçtan da galibiyetle ayrılarak, gelecek hafta içinde Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla deplasmanda yapacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş karşılaşması öncesi moral bulmak amacında.

Sezona iyi başlayamayan, Turkcell Süper Lig'de ilk 4 maçındaki tek golünü Ankarasporlu futbolcunun kendi kalesine atmasıyla kazanan lacivert-turunculu ekip ise, hafta içinde TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor'a uzatmalarda 2-1 yenilerek, Fortis Türkiye Kupası'na da erken veda etti. İstanbul ekibi, Beşiktaş karşısında alacağı galibiyetle çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Kart cezalısı oyuncusu bulunmayan Beşiktaş'ta, sakatlığı süren Serdar Özkan'ın durumu maç öncesi netlik kazanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise kırmızı kart cezalıları kaleci Hasagiç ve Cesario'nun yanı sıra, sakatlığı bulunan Bebbe'nin de yarınki maçta oynamaması bekleniyor.

Lig tarihinde ilk kez geçen sezon karşılaşan iki takım arasındaki maçlardan BJK İnönü Stadı'ndaki 0-0 tamamlanırken, yarınki maçın yapılacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki müsabakayı 2-1 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini liderlikten etmişti.

Öte yandan, karşılaşmanın biletlerinin satışı 20 ve 40 YTL'den Biletix gişelerinden sürüyor.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla