Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2008, 15:37   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üzülmez'den uyarı

Click the image to open in full size. Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu İbrahim Üzülmez, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.




BJK TV'ye yarınki maçı değerlendiren İbrahim, geçen sezon 2-1 yenildikleri karşılaşmanın kendilerine kötü bir anı olarak kaldığını ifade ederek, ''Yarın sahaya, geçen sezonki maçı hatırlayarak çıkmamak gerekiyor. Bu bize zarar verebilir. Dolayısıyla iyi bir çıkışımız var ve bu çıkışı devam ettirmek için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmamız gerekiyor'' dedi.

Bu sezon camia olarak şampiyonluğu istediklerini kaydeden İbrahim, ''Camianın bizden beklentileri var. Bütün arkadaşlarım da bu olayın bilincinde. Sorumluklarını biliyorlar. İnşallah bu çıkışımızı devam ettirip şampiyon olmak istiyoruz. Temennimiz, arzumuz bu yönde'' diye konuştu.

Geniş bir kadroya sahip olduklarını, forma giyme şansı bulanlarla yedeklerin birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile herhangi bir sorunu olmadığını anlatan İbrahim Üzülmez, şu ifadeleri kullandı:

''Yazılanlar, çizilenler gibi bir sorun yok. Birlik ve beraberliğimiz var. Son şampiyonluğu ben gördüm. O mutluluğu, camianın sevincini gördüm. Dolayısıyla bunu da zaman zaman arkadaşlarıma anlatma fırsatım oluyor. İnşallah bu sezon da şampiyonluğu bütün arkadaşlarımızla beraber görüp Beşiktaş camiasını sevindiririz.''
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla