Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2006, 12:56   #1
lazibere
 
lazibere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
15 milyon dolarlık adam !!!

Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana'nın alınmasını istediği oyuncular arasında yer alan Brezilyalı Gilberto'nun fiyatı el yakıyor. Fransız hocanın raporu doğrultusunda Hertha Berlin'de forma giyen bu futbolcu için İkinci Başkan Murat Aksu, Spor Direktörü Erdil Arpacı ve Menajer Ceylan Çalışkan nabız yokladı. Ancak, duydukları rakam karşısında şaşırıp kaldılar.


Siyah beyazlılar, Hertha Berlin bonservisi için 15 milyon euro, Gilberto da yıllık 5,5 milyon euro talep etti. Brezilyalı futbolcunun istekleri bununla da bitmedi. Menajer Necmettin Çelikhan aracılığıyla haber gönderen sambacı, "Büyük kulüpler, büyük oyuncuları almak için çok para harcamalı. Bonservis sorunu beni ilgilendirmez. Kendime yıllık 5,5 milyon euro istiyorum. Ayrıca villa, araba ve Brezilya'ya yıllık gidiş dönüş 5 uçak bileti talep ediyorum" dedi.

İsteyeni çok

Hertha Berlin Genel Menajeri Dieter Hoeness ise, "Gilberto'nun bonservisi 15 milyon eurodur ve öderlerse, bu transfer gerçekleşir. Kendisine İspanya ve Fransa liglerinden de teklifler var. Belirlediğimiz bonservis ücretini ödeyen Gilberto'yu alır" dedi.

Siyah beyazlılar, istenen bu uçuk rakamlar karşısında geri adım atmak zorunda kalırken İkinci Başkan Murat Aksu, "Transfer yaparken dengeleri de düşünmek zorundayız. Gilberto iyi bir oyuncu ama ben Brezilya Milli Takımı'nda Kaka ve Ronaldinho dışında böylesine yüksek bedellere ulaşacak oyuncu göremiyorum" diye konuştu.

(İsmail Er-Hürriyet)


arkadaşlar sizce bu adama bu para verilir mi ? ya da bu paraya kimleri alabiliriz....bi fikriniz var mı?
lazibere Ofline