Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2008, 20:37   #1
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kanunları Kötüye Kullanan Koca

K: Aşkım bu eteği giyiyim miii

E: Medeni Kanunun bana verdiği yetkiye dayanarak cevap veriyorum, Hayır

K: Neden ki ama sen almıştın bunu zaten madem giydirmeyeceksin ne alıp beni heveslendiriyosun

E: Cevap veriyorum; O etek çok kısa, aldım çünkü o eteği aldığımız yer bir yazlık mekandı, herkes böyle geziyordu, diyeceğim şu ki; O eteği giyemezsin

K: Peki...

E: Medeni kanunların bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki; Kocalara surat yapılmaz

K: Bu medeni kanun seni çok şımartmış

E: Ben bilemem... Onu imza atmadan önce düşünecektin Öğretmediler mi sana hiç bir şeyin okunmadan imzalanmayacağını

K: Ben sadece evleniyoruz sanmıştım ama Ne biliyim medeni kanunun sana yetki felan verdiğini Hem hiç de medeni diilmiş

E: Niyeymiş o Nikah memuruna verdiği yetkileri beğeniyon da bana verdiklerini niye beğenmion

K: Nikah memuruna o yetkiyi belediye vermişti bi kere

E: İşte.. O zaman düşünüp sorsaydın "belediyenin yetki verdiği sayın nikah memuru abla, sana yetkiyi belediye verdi peki belediyeye yetkiyi kim verdi" diye, aynı sonuca ulaşacaktın Sonuç olarak o eteği giyemezsin ve kocalara surat yapılmaz

K: Yaaaaaaaaa Peki o medeni kanun bana hak vermemiş mi

E: Aaa vermez olur mu hiç karıcım... Misal; sana kocişine çay yapmak gibi bir hak tanımış... Hadi koş bi çay koy sen

K: Medeniyetsiz kanun noolcak Peki bu eteği giyiyim mi

E: Karıcım bak bitanem... Her giysinin giyilmesi gereken bir yer vardır ve moda insanın kendisine yakışanı giymesidir... Tamam o uçları püsküllü kot eteğin şu anda çok moda olabilir ve fakat ben bir koca olarak vazifemi yaptım, karım modadan geri kalmasın diye gittim o eteği aldım ama illa giymek zorunda değilsin... Haa çok istiyorsan koy dolaba seneye tatile giderken yanına alırsın

K: Tabi almışın arkana koskoca kanunu konuş orda Hem defteri bana verdi nikah memuru bu durumda yetkileri de bana vermiş olması lazım Sen de o şortu giymicen

E: Benim zaten şortla işe gidip gereksiz dekolte yapmak gibi bir çabam olmadı... Neden, çünkü ben zeki bir adamım

K: Ha bi de aptal olduk şimdi Peki bu medeni kanuna karşı gelince adamı hapse atıolar mı

E: Naapcan kanunlara karşı gelip püsküllü eteğinle işe mi gidicen... Hapse atmazlar ama sanırım hastanede uzun bir süre kalman gerekir

K: Yaa ama bana nee

E: Kocalara surat yapılmayacağının kanunda yer aldığını söylemiş miydim

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla