Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2006, 14:48   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana ruh çağırdı!!!

U19 Milli Takımı maçında alınan 2-0’lık galibiyete rağmen Tigana, 25 dakika futbol var, sonrası hüsran. Henüz takım ruhu oluşmamış dedi.

Eksikleri sıraladı
Önceki gün İnönü Stadı’nda oynanan ve Beşiktaş’ın U19 Milli Takımı karşısında 2-0’lık üstünlüğüyle son bulan hazırlık karşılaşması da teknik direktör Jean Tigana’yı kesmedi. Paris’teki 0-0’lık Le Mans maçı sonrasında olduğu gibi dün de Fransız hocanın olağanüstü toplantı günüydü. Antrenman öncesi futbolcularını biraraya toplayan Kartal’ın patronu, gördüğü eksiklerden bahsetti ve yapılmasını istediklerini dile getirdi. “Sadece 25 dakika futbol var, gerisi ise hüsran. Demek ki, henüz takım ruhunu oluşturamamışız” diyen Tigana şöyle devam etti:

Tişörtle ders verdi
“Bizim düzeyimizdeki bir takım bu kadar çok pas hatasıyla oynamaz. Aynı şekilde, bu kadar isabetsiz şut da atmaz. Hepinizin çalışmaya ihtiyacı var.” Bu sözlerin ardından idman programını değiştiren Tigana, talebelerine top tekniği ve şut çalışması yaptırdı. İdman bittikten sonra ise Ümraniye’de ilginç bir yarışma vardı. Üzerindeki tişörtü kale direğine asan Fransız hoca, futbolculardan tişörtü vurmasını istedi. Ancak karavana şutlarla canı sıkılan Tigana, en sonunda ayağından çıkan füzeyle tişörtü yere indirip, oyuncularına ince bir mesaj gönderdi.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline