Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 11:25   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Keskin viraj!

Click the image to open in full size.




Beşiktaş bugün Atatürk Olimpiyat Stadı´nda Büyükşehir Belediye´nin konuğu olacak. Kartal kazanırsa Metalist Kharkiv maçı öncesi moral bulacak.

Saat 19.15’te başlıyor
Sezona iyi başlayan ve Süper Lig’de zirveyi ele geçiren Beşiktaş, bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar’ın TFF’ye yaptığı başvuru sonrasında 19.15’e alınan maçta hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Kara Kartallar için bugünkü mücadele büyük önem taşıyor. Hafta içinde Metalist Kharkiv’le karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, zorlu Ukrayna deplasmanı öncesinde moral arıyor.
İlginç istatistikler var
Lig TV’den yayınlanacak karşılaşma öncesinde ilginç istatistikler de dikkatlerden kaçmıyor. Bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik alan Beşiktaş’ın bileği bükülmüyor. Geçen yılın flaş ekibi Belediye’nin ise henüz galibiyeti bulunmuyor. Süper Lig tarihinde iki kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Beşiktaş’ın zaferi bulunmuyor. Geçen sezonki Olimpiyat Stadı’ndaki mücadeleyi Belediye kazanırken, İnönü’deki maç berabere sonuçlanmıştı.
İSTANBUL BŞB
Mehmet Ali
Marcin
Efe
Barbosa
Gökhan
Kerim
Okan
Zeki
Serhat
Nascimento
İbrahim Akın
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Serdar Kurtuluş
Zapotocny
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ekrem Dağ (Uğur)
Cisse
Tello
Delgado
Bobo
Nobre
STAT:
OLİMPİYAT
YAYIN:
LİGTV
SAAT:
19.15
HAKEMLER:
Bülent Yıldırım Baki T. Akkın, Selçuk Kaya
Bülent Yıldırım
(İstanbul BŞB-Beşiktaş)

Beşiktaş, Yıldırım yönetiminde çıktığı 8 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Geçen sezonki iki Beşiktaş-Trabzonspor maçlarında görev yapan?Yıldırım, Avni Aker’de Rüştü’yü, İnönü Stadı’nda da İbrahim?Toraman ile Barış’ı hatalı kararlarla oyundan atmıştı. Belediye ise Bülent Yıldırım’ın görev yaptığı maçlarda Fenerbahçe’yi 2-0 yendi, Manisaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Hazırlıklar tamamlandı
Kara Kartal’da İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hazırlıkları, dün Ümraniye’de yapılan son çalışmanın ardından tamamlandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen ve basına kapalı olarak yapılan idmanda, Siyah-Beyazlı futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından taktik çalıştırdıkları açıklandı.
Saat değişince maça ilgi arttı
Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmanın saati, Siyah-Beyazlılar’ın talebi üzerine 21.45’ten 19.15’e alınmıştı. Federasyonun bu kararı sonrasında bilet satışlarında gözle görülür bir artış yaşandı. 20 YTL ile 40 YTL’den satışa sunulan biletlere Beşiktaşlı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği belirtildi.
Belediye’de kadro sıkıntısı
Süper Lig’de bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş karşısında çıkış arıyor. Ancak teknik direktör Abdullah Avcı’yı kilit oyuncularının yokluğu zorluyor. Kırmızı kart cezalıları kaleci Hasagiç ile Cesario’nun yanı sıra sakatlığı bulunan golcü Bebbe de bugün formasından uzak kalacak.
Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla