Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 11:32   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şampiyonluğu unutmadım

Click the image to open in full size.


Kadroda Siyah-Beyazlı formayla şampiyonluk gören tek isim olduğunu hatırlatan İbrahim Üzülmez, “O sevinci tekrar yaşayacağız” dedi.

‘Kazanmak zorundayız’
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Üzülmez, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yenip, ligdeki çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. Gaziantepspor maçında ilk 11’de görev yapan Üzülmez, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “Olimpiyat Stadı’nda geçen sezon kaybettiğimiz 2-1’lik maç, kötü bir anı olarak kalmalı. Sahaya, geçen sezonki maçı hatırlayarak çıkmamak gerekiyor. Bu durum bize zarar verebilir. Biz önümüze bakmalı ve galibiyeti düşünmeliyiz” diye konuştu.
‘Herkes işin bilincinde’
“Bu sezon camia olarak şampiyonluğu hedefliyoruz” ifadesini kullanan İbrahim Üzülmez, sözlerini şöyle noktaladı: Camianın bizden beklentileri var. Bütün arkadaşlarım da bu olayın bilincinde. Takımda hiçbir sorun yok, birlik ve beraberliğimiz var. Son şampiyonluğu ben gördüm. O mutluluğu, camianın sevincini yaşadım. Bunu da zaman zaman arkadaşlarıma anlatma fırsatım oluyor. Şampiyonluk kupasını tekrar kaldıracağımıza yürekten inanıyorum.”
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla