Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 12:23   #1
ilkeres26
Eskişehirli_Kartal
 
ilkeres26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Ultraslan'ın acı kaybı:Alpaslan vefat etti!

Ultraslan'ın acı kaybı:Alpaslan vefat etti!



Click the image to open in full size.
27.09.2008 12:33 -


Galatasaray'ın ünlü tribün grubu ultAslan'ın genel koordinatörü olan ve aynı zamanda tribünlerin en sevilen isimleri arasında gösterilen Alpaslan Dikmen geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Galatasaray Kulübü'nün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, ultrAslan'ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen'in Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray tribünlerinin en sevilen isimlerinden, Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü sevgili dostumuz ve arkadaşımız Alpaslan Dikmen'in, biraz önce Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz. Üzüntümüz sonsuzdur.
Alpaslan Dikmen anılarımızda ve tribünlerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine tüm Galatasaraylılara sabır diliyoruz. Tüm Galatasaraylıların başı sağ olsun."
Alpaslan Dikmen'in Bayram tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte karayoluyla Antalya'ya gitmekte olduğu öğrenildi.
Galatasaray taraftarları arasında büyük saygınlığı olan Alpaslan Dikmen için Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Alpaslan dikmen, sanki süpermen, sanırsın batman, ooooooooooooo" adlı bir şarkı bile bestelemişlerdi.


Kaynak:Mynet Spor - Futboldan formula 1'e, basketboldan motor sporlarına kadar her türlü spor haberi!
__________________
Click the image to open in full size.
1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN
ilkeres26 Ofline   Alıntı ile Cevapla