Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 13:49   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yüzde 51 Nobre!

Yüzde 51 Nobre!

SERDAR SARIDAĞ Sağlam, forvette Bobo ile Nobre arasında kararsız kaldı. Ancak Bobo’nun idman eksiğinin olmasını ve hafta içindeki Metalist maçını düşünen siyah-beyazlı çalıştırıcının Nobre’yi oynatması bekleniyor

Click the image to open in full size.






İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından da üç puanla ayrılıp, zirve yolundaki çıkışını daha da perçinleştirmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam kadrosuna son şeklini vermek için kafa yoruyor.
Siyah - beyazlı hocanın, defans kurgusunda Sivok-Zapotocny ikilisini bozmak istemediği, kanatlarda bazı değişiklikler yapabileceği vurgulandı. Sağlam, ileri uçta ise Nobre ile Bobo arasında kararsız kaldığı, ancak Bobo’nun idman eksiği olmasının Nobre’yi bir adım öne çıkardığı öğrenildi.
Bugünkü karşılaşmanın ardından hafta içinde de Metalist Kharkiv ile kritik bir sınava çıkacak olan Beşiktaş’ın başarılı hocası, bu maçı düşünerek bazı klas isimlerini skora göre oyundan erken çıkarabileceği öğrenildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un maç kasetlerini oyuncularına ezberleten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, rakibin sakat ve cezalı oyuncularının yokluğunu da hesaba katarak ofans ağırlıklı bir takımla sahaya çıkmayı planlıyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla