Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2006, 15:49   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ailton'a sürpriz karşılama

Ailton'a sürpriz karşılama
Beşiktaş'ta istenmediği halde henüz hiçbir kulüple anlaşmadığı için yabancı kontenjanını tıkayan, yapılan çağrılara kulak tıkayan Ailton’a ağır para cezası geliyor
Click the image to open in full size.
27 gündür çağrılara yanıt vermeyen Brezilyalı golcünün sabırları taşırdığını vurgulayan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, bu oyuncuya çıkmadığı her idman için özel para cezası verileceğini, bu rakamın da 250 bin Euro tuttuğunu söyledi.

Disiplini bozamaz

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana'nın "Ailton'u tesislerde görmek istemiyorum. Onu gözümün önünden uzaklaştırın" dediği öğrenilirken, dün idari menajer Ali Gültiken'le bir görüşme yapan genel sekreter Kenan Öner, aldıkları kararın uygulanması için gerekenin yapılmasını istedi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, siyah beyazlı takımın disiplinli bir şekilde sezona hazırlandığını belirtirken, "Ailton bizi sürekli arayarak geleceğini söyledi. Dün menajerimiz Ali Gültiken'e yarın (bugün) İstanbul'da olacağını belirtmiş.

Takımımızın çalışmalarına katılmadığı her gün için noter tespiti yaptırdık ve astronomik para cezası vermeyi uygun gördük" dedi.

Yapılan çağrılara ve çekilen ihtarlara rağmen 27 gündür beklentilerine yanıt vermeyen Ailton'a en az 250 bin Euro ceza vermeyi düşündüklerini anlatan Öner, şöyle devam etti:

Cezasını çekecek

"Teknik direktörümüz Jean Tigana antrenmanlarda Ailton'u kesinlikle görmek istemediğini söyledi ve hukuki işlemlerin yapılmasını istedi. Biz de gerekeni yaptık. Ailton kulübe karşı disiplin suçu işlemiştir. Cezasını da çekecektir. Kesinlikle cezasını çekecek ve en az 2 milyon Euro olan bonservisini ödeyecektir. Kimse kendisini Beşiktaş Kulübü'nden üstün göremez. Ailton İstanbul'da da antrenmanlara çıkmazsa FIFA nezdinde şikayette bulunacağız."
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline