Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 20:16   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool Liverpool'undur

Liverpool Liverpool'undur!

Premier League'de 6. haftanın açılış maçında Liverpool, Merseyside derbisinde Everton'u sahası Goodison Park'ta 2-0 mağlup ederek 3 puana uzandı. Kırmızıların Liverpool'da egemenliğini bir kez daha ilan etmesini sağlayan golleri ise 59 ve 62. dakikalarda süper yıldız Fernando Torres kaydetti. Torres güzel futbolu ve bitirici vuruşlardaki ustalığı ile Ada'nın gelmiş geçmiş en duygusal derbisi olarak nitelendirilen Merseyside derbisine damga vurdu. Mücadelede 90 dakika sonunda topla oynama yüzdelerinde ise Liverpool'un yüzde 61'e, 39 üstünlüğü vardı.
Everton'da 79. dakikada takımın önemli ofansif orta saha oyuncusu Tim Cahill gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Liverpool Premier League'deki 34. Merseyside derbisini de kazanarak Everton ile oynadığı son 3 Merseyside mücadelesini de galibiyetle kapatma başarısı gösterdi.
Geçtiğimiz sezon Anfield'da 1-0, Goodison Park'ta da 2-1'lik skorlar ile kazanan takım yine Kırmızılar olmuştu. Liverpool şehrinin iki önemli takımının yıllara dayanan büyük ezeli rekabetinde bir maç daha geride kalırken Liverpool aldığı 3 puanla ligde puanını 14'e çıkarttı, zirve yarışını sürdürdü.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla