Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 21:01   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bayanlarımız Finalde!..

Click the image to open in full size.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Balkan Kupası'nda şampiyonluk için mücadele eden Bayan Voleybol Takımımız, yarı finalde Bosna Hersek'in Tuzla Takımı'nı 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. Mücadeleye iyi başlayan Ekibimiz ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Rakibinin toparlanma çabalarına etkili servis ve bloklarla karşılık veren Siyah Beyazlılarımız, ikinci teknik molayı da 16-8 üstünlükle tamamladı. Boşnak ekibi bu sayıdan sonra üst üste etkili servislerle farkı 4 sayıya kadar indirdi ancak (16-12) Bayanlarımız ilk seti 25-15 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette daha rahat bir oyun ortaya koyan Bayanlarımız, ilk teknik molayı 8-2, ikinci teknik molayı da 16-11 önde tamamladı. Takımımız bu seti de 25-15 gibi farklı skorla kazanarak 2-0 öne geçti.

Ekibimiz son sette rakibinin direncini iyice kırdı. İlk teknik molayı 8-3, ikincisini de 16-6 galip bitiren Siyah Beyazlılarımız oyunun bu bölümünü de 25-10 kazandı ve salondan 3-0 galip ayrılarak finale yükseldi.
Oynadığı oyunla tribündeki seyircilerin büyük takdirini toplayan Bayanlarımız, 28 Eylül Pazar günü TSİ 17:30'da şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Antrenörümüz Bülent Karslıoğlu "Takımımız verilen taktiği kusursuz olarak sahaya yansıtarak hak ettiği bir galibiyet aldı. Oynanan voleybol ilerisi için bizlere umut veriyor. Bütün ekip arkadaşlarımı ve sporcularımı tebrik ediyorum. İnşallah son maçta şampiyonluk kupasını da kaldırarak ilklerin kulübü Beşiktaşımız'a bir ilk olan Balkan Kupası'nı getiririz" diye konuştu.
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla