Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 10:53   #26
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zaten olay burda bitiyor Cem...Bir yanda Ergin Ataman, diğer yanda Hakan Demir...Birisi Dünya çapında bir koç, diğeri daha adı sanı duyulmamış, gelecek vaeddeden bir koç...Ergin Ataman Sthumperd, Nicevic gibi yıldızları tek tek takıma kazandırırken Hakan Demir onların yarısı etmeyecek adamları aldı!..Cemin dediği gibi çok fazla fark yoktur geçen sene alınanlarla bu sene alınanlar arasında, ekonomik olarak yanii, sadece ''HOCA'' farkı vardı işte!..Ama hala inatla Hakan Demir büyük koç diyenler, Sinan'ı gönderip yerine aldığımız Muratcan'ı ısrarla övenler var, Sinan'dan bi eksiği yok diye!..Adem, Cevher gibi oyuncular patlama yapacakmış!..Eğer Erkan'ı göndermeseydik patlama yapacak adam o olurdu, bunlar değil!..Geçen senede görmüştük zaten, Erkan'ın bench'ten gelip takıma sağladığı katkıyı...Geçen seneki takımlan bu seneki takımı kıyaslayıp, bu seneki takım çok daha iyi diyenler bile vardı, tamam çok iyi basketbolu bilmiyorum, ama göz var nizam var yahu, bu kadarda ısrarla bir şeye iyi denmezki...Chatman, Austin, birazda Faison beni tatmin etti, diğerlerinden hiçbir ışık göremedim, zaten transfer edildikleri günde demiştim, bir şey olmaz bunlardan diye...Bu arada Ceme yine katılıyorum, beklediğimiz Chatman bu değil...Eğer böyle oynamaya devam ederse geçe seneki oyun kurucu porblemimiz bu sezonda devam eder, o da böyle oynarsa bi Austin-Faison ikilisine kalırız!..Bir sezon boyunca, bi Austin atar, bi Faison artık !!!