Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 11:21   #78
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sheva24´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence bugünkü macın 2 tane dönüm noktası vardı 1. si tellonun oyundan çıkması ve sayın saglamın takım geriye yaslaması2. serdar kurtuluşun golü yememize neden olduğu faul.Burada gecen gün söyledim serdar kurtuluşun performansı çok kötü diye .bugün berbat oynadı.rakibi faullerle durdurmaya çalıştı.en sonunda eyvah dediğim bir anda hiç pozisyon yokken faul yapıp uzun boylu adrianoya golü attırdı.herkes üzülmeze yüklenmiş ama ben bugun hatasını göremedim delinin.Eger metalist macındada sayın saglam egosundan vazgecmeyip toramanı sagda oynatmazsa serdarla başlarsa beni diken üstünde 90 dakika bekliyor
Tello'yu beğendiniz mi?Ben hiç beğenmedim, kaç maçtır düşüşte adam...Çıkarmasını normal karşılıyorum o yüzden, yerine tercih ettiği Uğur'da doğruydu bence, çift ön liberoya döndük, sola Ekrem sağa Holo geçti...Ama Uğur sahada gözükmeyince bi kişi eksik oynamış olduk, sorun Uğurda yanii, hocada değil bence...Seric-Aydın ikilisine dönse hocamız, kimse bir şey diyemez aslında, dönmeli de artık zaten...Diğer dediklerinize katılıyorum, özellikle de Serdar konusuna, o da düşüşte, bi türlü toparlanamadı çocuk, bir an önce toparlanmazsa işimiz zor...Toraman da orda oynar ama o zamanda sağ kanadıız işlemez, hücum anlamında, gerçi şimdide işlediği söylenemez ama neyse!..