Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 12:04   #24
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu maç dediğiniz çok mu kolay bi maç anlamadımki...Belediye köy takımı mı, 2.ligden gelmiş bir takım mı?Fb maçında da süper top oynamışlardı, taa ki 9 kişi kalıncaya kadar!..Yanii Belediye, 3 büyükleri her zaman zorlayan bir takım, hele de maç Olimpiyatta ise zorluk derecesi kat kat artıyor maçın...Birazda biz insaflı olalım, Belediye deplasmanından alınan 1 puan o kadarda kötü bi sonuç değil, bazıları gibi 3'de 0 yapmadık deplasmanlardan, biz bu şekilde yenilmemeye devam edelim, yeter...Belkide iyi bi oyun yoktu ama yine de maçın hakkının bu olmadığını düşünüyorum...
arkadaşım açıklamamda yanlış olan herhangi birşey olduğunu düşünmüyorum karşımızda ki Belediye takımının bizim ayarımızda bir takım olmadığı kesin... Ki hepimizde biliyoruz ki eğer bizim takımımız bir maçı almak isterse o maçı söke söke alır...Benim kızdığım nokta dün golü yiyinceye kadar takımımız sahada adeta dolaştı hiçbir varlık göstermedi... Yani kızgınlığım oynanan kötü futbola... Yoksa hakem harika bir maç yönetti diyecek değilim elbette ...Ve oynanan kötü futbola rağmen yenilmemek güzel pek tabii ki....

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla