Bardağa dolu tarafından bakmaya çalışıyorum. Bana göre Chatman ligin en iyi oyun kurucusudur. Ki uzun zamandır gerçek bir guardımız olmamıştı. Play offa kalmak başarıdır tarzındaki yorumlara ise katılmıyorum. Zaten her maçımızı Efesle, Ülkerle, Telekomla oynamayacağız. Diğer yandan yarı final benim için başarı değildir ama geçen yılki son durağımız. Ve bence yine oraya uğrayabilecek kalitedeyiz.
Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Anlam veremediğim bir şekilde takımı iyi göstermeye çalışanlardan birisin.. Nedendir bilemicem cidden? Hakan Demir akraban felan mı? Yoksa bukadar kör müsün?
1 maç değiştirmedi benm fikrimi sadece kazanılan ilk 2 maç ufak bir umut vermişti bu son maçlar da o umudu bitirdi..Objektif olmak da fayda var.. 3 tane amerikalının eline bakan hangi takım başarılı olmuş? Ligde yarı final oynamak seni tatmin ediyorsa bilemicem orasını..
Göz var nizam var artık şu halde bile takımı eleştirenlere laf söyleme hakkını kimse bulamaz.. |
Yavaş...Evet Hakan Demir teyzemin oğlu, babamın dayısının yeğeni de olabilir. Bu saatten sonra söylediklerin hakkında bir yorum da yapmayacağım, cevap da vermeyeceğim. Çirkinleşmeye gerek yok.
Ben ne birinin akrabası ne de kuklası olabilirim. Sadece Beşiktaşlıyım...