Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 13:35   #14
burki8686

burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben demiştimleri bırakalım artık. Hele ki kapak olsunlar, yuvarlanıp uçsunlar... Gerek yok bunlara.

Beşiktaş'ın çift forvet oynaması gerektiğini tabii ki maçına göre ve Delgado'yla çift forvet oynayarak çok zorlanacağımızı düşünenlerden biri de benim. Ama sonuca göre yazmak doğru değil. Geçen hafta da Antep'i çift forvetle, 3-0 gibi güzel bir skorla devirdik. Yalnız orada, birçok artımız vardı. Örneğin, Delgado'suz Cisse ve Serdar'lı orta saha. Sağ bekte Toraman.. Ertuğrul hocanın basının ve köşe yazarlarının gazına geldiğini düşünüyorum.
bende sana katılıorum yanlıuş anlaşılmasın çift forvet oynanır ama delgado ile değil delgadoyu geriye cekince hem onu hem takımı öldürüyoruz.Geçen hafta ben gene başlık attım tehlikenin kapıda olduğunu söyledim ama artımız delgadonun olmayışıydı.bakmak isteyenler bakabilir ozmanda yok galibiyete bak diyenler yok skora bak diyenler vardı.Yine sölüorum her zmanda söylücem.Ertuğrul çapsız medyanın gazına gelioır artık küçük takım yok. Haccettepe antalya bellizona neler yapıyor rakiplere görüyorsunuz.Bunlar da küçük takım değilmi??Ama yaptıkları ortada.Çapsız medyanın tesirinde ertuğrul..

Konu burki8686 tarafından (28-09-2008 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir..
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla