Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 13:43   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldırım çarptı! - Yemen Ekşioğlu

28.9.2008

Siz bakmayın Mehmet Ali’nin ambulansla hastaneye kalktığına. 57. dakikadaki pozisyona bakarsak Nobre’nin golü güme gitti. Yardımcı hakem gol veriyor, pozisyon açısı daha geniş orta hakemin önü kapalı olduğu halde golü iptal ediyor. Bu iptal kararı sadece iki sezondur hakemlerimizdeki Nobre antipatisinden. Halbuki iş ahlakı olarak son iki haftadır yere göğe sığdıramadığımız Nobre maalesef hakemlerimiz tarafından potansiyel suçlu ilan ediyorlar. Ama ceza Nobre’ye değil, Beşiktaş’a ayıp ediyorlar.
Aslında Siyah-Beyazlılar’ın sahadaki düzeni 75. dakikadan sonraki oyun anlayışıyla olması lazımdı. Yani Bobo’lu dönemde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sana ölü toplar dışında gelmiyor. Dörtlü defansı sabit, çıkmıyor. Cisse ve Tello (Sonradan Uğur İnceman) tek Adriano’yu kontrol ediyor. Yok böyle bir şey. Bunun altında yatan tek bir gerçek var. O da Beşiktaş’taki sıkıntıyı ortaya çıkartıyor. Top Beşiktaş’tayken problem yok ama top rakipteyken korku çok. Sen tek forvet oynuyorsun, tabii ki rakibin de iştahını kabartıyorsun. O da bakıyor ki üstüme gelen yok rahat rahat çıkıyor.
Benim dün hoşuma giden bir şey var. O da İbrahim Üzülmez. Üzmez dedik, üzmedi. Kademelerde iyi. Eğer Ertuğrul Sağlam gol istiyorsa, puan istiyorsa Bobo-Nobre ikilisinden vazgeçmemeli. İkisinden birinden vazgeçse bile Holosko’yu bu ikiliden biriyle mutlaka kullanmalı. Başı dünkü gibi değil, her zaman ağırır.
Dördüncü dakikada arifeyi gördük, bayrama huzurlu girecekti Beşiktaş ama olmadı. Bu maçın perşembeye mesajı ne diye sorarsanız, Ukrayna takımını ilk maçta gördükten sonra inşallah turistik bir seyahate gitmeyiz deriz. Çünkü biletlerimizi aldık. Ama Beşiktaş’a dün bayram hediyesi de vardı. O da alt yapıdan. PAF Takımı Necip’in (2), Erkan ve Samet’in golleriyle 4-0, B Genç Takımı Beylerbeyi’ni 6-1, Süper Genç Takımı Beykoz’u 4-2 yenerek abilerine iyi bir bayram hediyesi vermek istediler. Hep beraber, ‘Bayrama mutlu girelim’ dediler ama olmadı. Kısmet Kurban Bayramı’na diyelim.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla