Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 13:45   #16
burki8686

burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı şeyleri söylüyoruz zaten...Ben Kayseri, Bursa, Sivas, Antep, Ts, Fb, Gs gibi takımlara karşı böyle oynayalım demiyorumki, çift ön libero şart diyorum...Ama Kocaeli, Denizli, Oftaş, Ankara takımları, Antalya, Eskişehir gibi takımlara karşı rahatlıkla çift forvet oynayabiliriz, Delgado olsada bi sorun olmaz, çünkü rakipler rakip değil, 10 kişiylen kapanmaktan başka bir şey yapmıyorlar, bu takımların kilidini açmak için çift forvet şart diyorum, yaa siz anlamıyorsunuz yaa ben anlatamıyorum...Tutturmuş gidiyorsunuz, sistem değişmez, oyuncular değişmez, Arsenal, Chelsea gibi takımları örnek veriyorsunuz sonra, yahu onlarla bizi niye kıyaslıyorsunuz siz, ''At'' ile ''Eşşek'' kıyaslanır mı hiç!!!Arada bu kadar fark var yanii...Mesela; İnönü stadında rakip Kocaeli, sen 4-2-3-1 oynuyorsun, ordaki 2'li olan sözde ön liberolar ! hani normalde birinin ileri çıkması gerekiyor, ama bizde bu olmuyor, olmayacak da!..Ediyor mu sana 6 defans, orda maça gelen 25-30 bin taraftara ayıp değil mi bu sistem, bu kadro?Bu örneklen anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi...
kartalım biz senle aynı şeyi söylüoruz. Ben diorumki maçın gidişatına göre yapmalıyız belli bir 11 olmalı.Anladınmı?Senle ne zman taktik değişcek konusunda farklı düşünüoruz.Bence maç içinde değişmeli.45 50 55 60 gibi bi dakikada sokulmalı. Yoksa takım bir gol yiyince cıkaramıoruz mesela maça çifrt forvet artı delgado ile baslasak (fovet nobre holosko) kontradan bir gol yiyoruz hoppala zaten orta saha boş bide bobo giriyor. iyice bosalıyor.tek taktik doldurt boşalt yani b planı devre dışı kalıyor orta sahada her dönen top tehlike oluyor öyle. Ama normal dizzilişte baslasak yani 4-2-3-1 ve maç içinde duruma göre gol yesek hemen ikinci forveti sokarız(bobo yada nobre)illaki atarız oda olmadı son 10 dakka hepsini sokarsın ama bunu ilk dakikalardan itibaren yapamazsın.. Yani maçın basıda değil içinde değişiklik...

Konu burki8686 tarafından (28-09-2008 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir..
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla