Alıntı:
mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı
Bardağa dolu tarafından bakmaya çalışıyorum. Bana göre Chatman ligin en iyi oyun kurucusudur. Ki uzun zamandır gerçek bir guardımız olmamıştı. Play offa kalmak başarıdır tarzındaki yorumlara ise katılmıyorum. Zaten her maçımızı Efesle, Ülkerle, Telekomla oynamayacağız. Diğer yandan yarı final benim için başarı değildir ama geçen yılki son durağımız. Ve bence yine oraya uğrayabilecek kalitedeyiz.
Yavaş...Evet Hakan Demir teyzemin oğlu, babamın dayısının yeğeni de olabilir. Bu saatten sonra söylediklerin hakkında bir yorum da yapmayacağım, cevap da vermeyeceğim. Çirkinleşmeye gerek yok.
Ben ne birinin akrabası ne de kuklası olabilirim. Sadece Beşiktaşlıyım... |
Efes, Fener, Telekom, GS neden bunların altında kalalım ki? Daha iyi olmak varken.. Akıllı işler yaparak onları altetmek varken neden eksik kalalım? :S
Yarı final benm için başarı değildir diyosun.. Sonra da Yukardaki takımlardan kötü olduğumuzu kabul edip hep onlarla mı oynicaz diyosun? Sence bi çelişki olmuyor mu 2 düşüncen arasında?
Ortamı germek ya da seni yermek adına söylemedim bunları

Sadece anlam veremiyorum düşüncelerinize.. Düşüncelerinize diyorum çünkü senin gibi düşünen bi kaç kişi daha var..2-3 mesaj üstte kartalim_ demiş benm diyeceklerimi..Bardağın dolu tarafına fazla kaptırmışsınız kendinizi..Fanatik olmak objektifliği yok etmek anlamına gelmiyor..Sürekli övülen veya patlama yapılması beklenen oyuncuları görüyoruz işte.. Ama siz hala aynı doğrultuda körleştiriyorsunuz kendinizi.. Sizlerin bileceği iş tabiki.. Devam...