Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2008, 20:58   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU şov yaptı: 0-3

ManU şov yaptı: 0-3

Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci maçında Manchester United deplasmanda, Danimarka temsilcisi Aalborg'u 3-0 mağlup etti. Danimarka'daki mücadelenin ilk yarısını da 1-0 önde kapatan Kırmızı Şeytanlar'ın golleri 21. dakikada Rooney ve 55 ile 79. dakikalarda Dimitar Berbatov'dan geldi.
Karşılaşmanın ardından farklı duygular için olduğu ifade eden Alex Ferguson, aldıkları 3 puanın karşılığında 3 sakat oyuncu verdiklerini ifade etti.
Paul Scholes, Wayne Rooney ve Rafael sakatlıklarından dolayı oyun dışına alınırken, Ferguson, "Karşılaşmada bir çok olumlu hareket vardı ama ne yazık ki Paul Scholes bir kaç hafta sahada olamayacak" dedi.
"Başka sakatlarımız da oldu. Genç Rafael sakatlandı, Rooney'nin ise bacağında bir problem var, topu almaya gittiğinde ağrı hissettiğini ifade etti ve hemen oyundan aldık. Anlaşılan o ki zaferin bedelini 3 oyuncu ile ödüyoruz. Diğer bir taraftan toplam 4 puanımız oldu, şu an istediğimiz yerdeyiz" diye konuştu.
Ferguson, Manchester'ın iki golünü kaydeden Berbatov hakkında ise pahalı bir transfer yapıldığında oyuncu forvet ise, bir an önce gol atmasının beklendiğini belirtirken, Berbatov'un çok iyi oynadığını ve Cristiano Ronaldo'nun pasında Berbatov'un vole ile attığı golün muhteşem olduğunu belirtti.

Gruptaki ilk maçında Villarreal ile golsüz berabere kalan Manchester United bu galibiyetle puanını 4'e yükseltirken, Aalborg 1 puanda kaldı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla