Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2008, 03:22   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 internet 8 kat hızlanıyor

Türk Telekom'un internet erişim şirketi TTNET Internet Bağlantı hızını saniyeden 4 MB'dan 32 MBit'a yükseltecek VDSL 2 teknolojisini sunmaya hazırlanıyor.
Türk Telekom'un 1 Temmuz'dan geçerli olmak üzere Türkiye'de hizmete verdiğini açıkladığı Very High Speed DSL genişbant internet teknolojisini TTNET müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Saniyede 32 veya 16 megabit hızlarda internet erişim hızı sağlayacak olan VDSL 2 teknolojisini kullanıcılarını sunmak için TTNET dışında alternatif telekom operatörleri de gün sayıyor. Koç.Net, NetOne, Smile ADSL gibi işletmeciler de Türk Telekom'un sağladığı altyapı ile VDSL2'yi kullanıcılarına sunacak.

TTNET'ten katma değerli hizmetler


TTNET'in hizmet vereceği VDSL2 aboneleri ayrıca TTNET'in sunduğu TTMail e-posta, çoklu posta kutusundan yüksek kota kapasitesiyle yararlanma, 96 binden fazla yerli esere erişim sunan TTNET MÜZİK portalinden Gold üyelik haklarıyla ayda 500 eser indirme ve sınırsız dinleme olmak üzere pek çok katma değerli servisi ücretsiz kullanma imkanına kavuşacak.

TTNET'in yeni geliştirmekte olduğu Video ve Oyun servisleri de TTNET VDSL2 abonelerine zengin içeriklerle sunulacak.

VDSL2 fiyatları
Aboneler TTNET veya herhangi bir alternatif operatörlden VDSL2 bağlantısı aldıklarında 16 MBit hız için ayda 129 YTL, 32 Mbit hız için ise 169 YTL ödeyecekler. Ancak teknolojinin gereği olarak herkes bu hizmetten faydalanamayacak. Bu kadar yüksek hızlı internet bağlantısından yararlanabilmek için hattı aldığınız telefon santrali ile evinizin veya işyerinizin uzaklığının maksimum 1,5 KM olması gerekiyor. Türk Telekom yetkilileri ise 1 KM üzerindeki mesafelere bu teknolojinin bağlanmamasını öneriyorlar.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla