anlayamıyorum | | süperdi tek kelime ile süper adamlar futbol adına her şeyi yaptı beşiktaşa bakıyorum herkez bir laubali umursamaz kendinde değil peki neden? bir tek serdar kurtuluş ve nobre ara arada holosko çabalıyor
gerisi vız. Bu hakan arıkan kalecimi niye bu adam kutsal beşiktaş formasını giyiyor iki maçta 12 gol yedi felaket ve hala bu adama kaleyi emanet ediyoruz.Gökhan zan ya bu herif hala niye bizde bir kere iyi maç çıkarsın kafamı kırcam.Delgado geçen seneden eser yok parası arttırıldı kaptan oldu iyi şeyler beklerken geçen seneyi arar olduk ve gelelim Ertuğrula bu çömez insanı niye herkez övüyor bana övülecek yanını gösterin helal olsun diyeyim her maç farklı bir kadro her maç bir birine benzemeyen oyun ne yapıyor bu adam resmen seyirci önlem alma denen bir şey yok futbolcuları hırslandırmak yok sadece maçı izleyen bir insan ve ertuğrulun ne kadar çömez olduğunu liverpool,belediye,metalist, maçlarında anlıyorsun birde bu cisseyi anlamıyorum oyuna ne etkisi var ne adam gibi top kesiyor ne adam gibi top dağıtıyor şimdi fenerde emre ne yapıyorsa bizdede cisse aynı şeyi yani etkisiz
ARKADAŞLAR BEN BU YÖNETİM BU TEKNİK HEYET VE BİRKAÇ OYUNCU DIŞINDAKİ TÜM KADRO İLE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANMIYORUM İNANIN BU cincon bizden daha iyi
umarım söylediklerimde yanılıyorumdur yoksa SEVİNMEK İÇİN SEVMİYORUZ sloganını daha çok kullanacağız geçmiş olsun.
__________________ |