ADAM GİBİ KONULAR AÇIN !
--------------------------------------------- Vay be =) öncelikle fb lilerden özür diliyorum dün berbat bir futbol oynadı tabirini kullandım başka forumlarda . Beşiktaşım bu akşam 2 kat daha berbat oynadı .
Gökhan zan , tello , hakan : bu maça bağlı olarak söylemiyorum devre arası bunların bu takımda yeri yok !
gökhan zan sağolsun 4 golu de onun yüzünden yedik . Tank değil tankın bir ağır modeli . adam yanında yürüyerek geçiyor be !
tello gibi topa vuramayan adam göremedim boyundan olsa gerek topa vuramıyor . adam dokundu bir pozisyonda yere yığıldı =)
bobo tam bir felaketti . ondan bashetmiyim hiç
Zapo : sanki saçını sarıya boyatmışta başka biri onun yerine geçmiş . nerde o 2 hafta önceki zapo nerde burdaki zapo . inanılmaz hatalar yaptı şok oldum .
Beşiktaş artık lige konsantre olmalı . Bu maçı unutmak kolay olmucak elbet ama morallenmeliyiz .
METALİST
tebrikler . gerçekten tebrikler . süper bir oyun oynadılar resmen bitirdiler bjkmizi .söylenecek başka söz yok bu takıma uefada başarılar