Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2006, 07:54   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow -----Nobre: "Çok gol atarız"-----

Nobre: "Çok gol atarız"


Kara Kartal'ın yeni golcüsü Marcio Nobre, Delgado ve Gökhan Güleç’le çok iyi anlaştığını belirterek, taraftarlara bol gol müjdesi verdi

Beşiktaş’ın bu sezonki en önemli gol silahı hiç kuşkusuz Marcio Nobre olacak. 2.5 sezon formasını giydiği F.Bahçe’de fırsatçılığı ile dikkat çeken sambacı, "Beşiktaş’ta gençlik, huzur, tempo, performans ve heyecan var. Çok gol atar, az gol yeriz" derken, siyah beyazlı takımı Dünya Şampiyonu İtalya’ya benzetti. Yeni takımında uyum sorunu yaşamadığını ifade eden Nobre, şunları söyledi:

"Ligin en başarılı takımına geldim. Fenerbahçe’deki sistemden daha farklı bir oyun yapımız var. Burada tek bir düşüncemiz var; galibiyet. Beşiktaş’ta defans, orta saha ve forvet uyum içerisinde. Fransa kampında uyum sorununu ortadan kaldırdık. Kaynaşma devresi çok çabuk ve neşeli geçti. Herkes birbirini çok iyi tanıyor.

Orta saha ve forvette kesinlikle uyum sorunu yok. Delgado ve Gökhan Güleç’le çok iyi anlaşıyorum. Gökhan’ın oynadığı her maçta gol şansımız yüksek olur. Bobo, çok yetenekli bir oyuncu. Bu iki oyuncu, forvette benim en büyük destekçim olacak. Beşiktaş’taki forvet oyuncularının teknik kapasitesi en üst düzeyde. Bobo’nun hava hakimiyeti, asistçi özelliği, Gökhan Güleç’in fuleleri ve gol yollarındaki ustalığı taraftarlara büyük keyif verecektir. Bu sezon çok gol atarız.

"Tribünleri coştururuz"

Beşiktaş’ın futbol anlayışı, son Dünya Şampiyonu İtalya’ya çok benziyor. Takım olarak öncelikle defansa büyük önem veriyoruz. Karşımızdaki rakip kim olursa olsun bize gol atma şansları çok az. Çünkü biz forvette oynamamıza rağmen defansa gelerek yardımcı oluyoruz. Forvette de defanstaki arkadaşlarımız bizlere destek oluyorlar. Beşiktaş bu sistem ve teknikle Süper Lig ve UEFA Kupası’nda tribünleri coşturur."



Kaynak: Hürriyet




hadi inş.bakalım..marcio nobre..biz de çoşmayı özledik zaten..
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!

Konu kartal17 tarafından (17-07-2006 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir..
kartal17 Ofline