Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 08:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ortalık karıştı

4-1´lik mağlubiyet, Beşiktaş´ta şok etkisi yarattı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam istifa sinyali verdi, Başkan´ın yanıtı ilginçti: Düşüneceğiz...

Sinirler gerildi
Beşiktaş'ta Metalist Kharkiv karşısında yaşanan 4-1’lik hezimet, taşları yerinden oynattı. Yapılan tüm transferlere ve ödenen yüksek bonservis bedellerine rağmen Avrupa’ya erken veda eden Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın koltuğu sallanıyor. Ukrayna’daki karşılaşma sonrasında oldukça sinirli olduğu gözlenen Başkan Yıldırım Demirören, basın mensuplarına konuşmadı ancak Ertuğrul Sağlam ile ilginç bir diyalog kurdukları öğrenildi.

Sağlam: Bırakabilirim
90 Dakikanın bitiminden sonra Başkan Yıldırım Demirören’le görüşen Ertuğrul Sağlam’ın, tıpkı 8-0’lık Liverpool maçının ardından olduğu gibi istifa etmeye hazır olduğunu dile getirdiği belirtildi. Sağlam’ın, “Bu yenilginin sorumluluğunu üzerime alıyorum. Bu takımı ben kurdum ve herşeyine kefilim. Ortada bir başarısızlık varsa, en büyük pay benimdir. İstifa etmem gerekiyorsa, ederim” dediği kaydedildi.

Başkan: Görüşürüz...
Geçen sezon, “Ertuğrul Sağlam’la birlikte gideriz” diyen Demirören’in oldukça sinirli olduğu ve Sağlam’a ilginç bir yanıt verdiği öğrenildi. Başkan, “İstifa tek taraflı bir müessesedir. Eğer görevi bırakacaksanız, İstanbul’a döndüğümüzde konuyu masaya yatırır, yönetim kuruluyla paylaşırız” yanıtını verip, Sağlam’la yolları ayıracaklarının sinyalini verdi. Yöneticiler de, sergilenen futbola büyük tepki gösterdi.

Yönetim de isyanda
Yönetici Şeref Yalçın, “Gökhan Zan antrenmanlara çıkmıyor ama maçlar olunca kadroya alınıyor. Takımda formanın adaletli bir şekilde dağıtıldığına inanmıyorum. Teknik direktör Sağlam’ın ya çalıştırma konusunda sorunları var ya da takımın yükünü çekemiyor... Ertuğrul Sağlam’ın kendini toparlaması gerek. Kendisinden geniş çaplı bir rapor isteyeceğiz. Beşiktaş yönetimi olarak her kötü durumun altından çıkabilecek güçteyiz” diyerek isyan etti.

‘Ayağa kalkacağız’
Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Ertuğrul Sağlam, geleceğe dair mesajlar yolladı, taraftarların moralini yükseltmeye çalıştı. “Şimdi bu yenilginin ardından herkes bir şey söyleyecek, yorum yapacak. Ama biz bunlara çok takılmadan işimize bakmak zorundayız” diyen Sağlam, “Hızlı bir şekilde ayağa kalkmalı ve önümüze bakmalıyız” ifadelerini kullandı. Avrupa’ya sürpriz bir şekilde vedadan olumsuz etkilenmemeleri için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam şunları söyledi: “Çok kötü oynadık, kötü goller yedik. Bu gollerin sık rastlanan goller olmadığı da bir gerçek. Gereken muhasebeyi yapacağız. Eski kimliğimize tekrar bürünmek zorundayız. Tutunacağımız iki hedef var; lig ve kupa. Bu elenişin o alanlara da yansımaması için hepbirlikte mücadelemizi vereceğiz.”
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla