Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 10:52   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Ayıp kere ayıp...

Ayıp kere ayıp
'Böylesine kişiliksiz ve utanç verici futbolla Beşiktaş'ın bozguna uğraması son derece normal. İkinci sınıf bir Avrupa takımı karşısında galiba tam sevindirici bir olay var...' Spor yazarı İlker Ateş'in Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı:

Ayıp kere ayıp

Böylesine kişiliksiz ve utanç verici futbolla Beşiktaş'ın bozguna uğraması son derece normal. İkinci sınıf bir Avrupa takımı karşısında galiba tam sevindirici bir olay var. O da maçın yarım düzinelik bir bozgunla bitmemesi. İki hafta öncesinden rövanşın zor geçeceği belliydi. Ancak Metalist için bu kadar olacağını hiç kimse beklemiyordu. Adamlar Beşiktaş'a futbol dersi verdi. Skor avantajını ellerine geçirdikten sonra asla oyundan düşmediler. Bununla da kalmayıp gollerin devamını getirmek için rekor sayıda pozisyon buldular. Ukrayna takımı maçın ilk yarısında bulduğu iki pozisyonu golle süsledi. 40 metreden gol yemek ayıpların en büyüğü idi. İkinci yarıda Beşiktaş'tan patlama bekleyenler bunu yine rakip taraftan gördüler. Metalist, son 45 dakika tam 7 adet net gol pozisyonu yakaladı. Bunlardan en azından ikisini gole çevirmeyi başardılar.

Gökhan seyirci gibi
Peki Beşiktaş ne yaptı? Koskoca bir 90 dakika kötü futbolunun devamını getirmek için her şeyi yaptı. Birkaç enstantane gol pozisyonu var hepsi o kadar. Metalist'in ise her pozisyonu Beşiktaş savunmasını perişen etmeye yetti. Yere göğe sığdırılamayan Zapo iflas etti. Gökhan Zan, oyuncu değil seyirciydi. Bu Cisse, çıtkırıldım futboluyla nasıl milyon euro'lar alıyor anlamış değilim. Anladım ki Serdar Kurtuluş'tan ne ön libero olur ne de sağ bek. Holosko bu takımın hesapta başrol oyuncusu. Bu oynadığı ile ona değil başrol, figüranlık bile vermezler. Delgado teslim bayrağını çekti. Bobo, buharlaşıp atmosfere karıştı. Beşiktaş bu skandal futbolla sabaha kadar oynasa 10 gol yer, komik durumlara düşerdi. Ertuğrul Sağlam'ın ikinci yarıdaki hamleleri de hiçbir işe yaramadı. Beşiktaş'ın hastalığı son İstanbul BŞB maçında birden bire ortaya çıkmıştı. Bu hastalık kısa sürede tedavi edilmezse lig maçlarında da benzer faciaların yaklaştığı kesin. Bu utanç gecesi için yazı yazmak bile utanç verici bir şey.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla