Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Sağlam'dan bu kadar büyük hatalar ben de daha önce görmemiştim cidden..
Serdar sağ bek oynamalıydı..En azından Toraman stoper oynar Gökhan'dan kurtulurduk..Hem de herif sağ bekte rezil olmamış olurdu..
Maçtan önce kaç kez söyledim..Delgado'luk bir maç değil diye..Antep maçının ilk yarısındaki taktik bu maçı kazandırırdı bize..Dünün en büyük suçluları Delgado ve onu oynatan Sağlam'dır bu anlamda..
Nobre'yi alırken çıkardığı oyuncu sahada bişeyler yapmak isteyen tek adamdı.. Bunu nasıl göremedi Hoca anlamış değilim..
Dünkü mağlubiyette Hocanın hatası çok büyük.. Ama ben yine de bizleri rezil eden sözde yıldızlarımızı hiç affetmicem.. |
Aynen...Sözde yıldızlarımız!..Hiçbiri mi oynamaz yahu bu adamların, bi tanesi bile kılını kıpırdatmadı...Herkez diyor Bobo ne yapsın, top mu geldi ona, top gelmiyorsa o gidecek alacak kardeşim, birazcık koşmayı denesin, yürüyerek olmaz bu işler!..Nobre'yi örnek alsınlar biraz, adamın girdiği o kadar belli oluyorki, her hava topuna sıçrıyo, almasa da foul yapıyor, ben buna bile razıyım...Alın teri döküyor adam alın teri, bazıları gibi değil!..Ertuğlul hocada çok büyük hatalar yaptı, Toraman sağ bek oynayamaz diye yırtınıyoruz burda, hele 4-2-3-1'in sağ bek'i hiç olmaz, Baki'nin sol bekte oynaması gibi bir şey bu!..G.Zan'ın oynaması başlı başına bir intihardır zaten, hezimete zemin hazırlamaktır!..Hoca çok oynadı savunma hattıylan, bu maçlada cezalandırıldı...Avrupa böyle bir şey işte, hatayı gördü mü affetmiyor adamlar, Belediye gibi değil!..