Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 11:31   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Erdoğan: Sağlam istifa etmeli

Beşiktaş'ta Şeref Yalçın'ın ardından bir başka yönetici Levent Erdoğan sabah saatlerinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasını istedi

Başkan Yıldırım Demirören, bütün yöneticilerini bugünkü olağanüstü kriz toplantısına katılmaya çağırırken Siyah-Beyazlı yöneticiler ise dün Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesini istedi.
Genç teknik adamın sezon başından beri Beşiktaş'a göze hoş gelen etkili bir futbol oynatamadığını, takımı korkak oynattığını öne süren bazı yöneticiler, Başkan Demirören'den Sağlam'ın kellesini istediler. Ertuğrul Sağlam'a en sert tepki Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'dan geldi. Erdoğan "8-0'lık Liverpool yenilgisinden sonra Metalist karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyet Beşiktaş için utanç tablosudur. Bu ******** mağlubiyeti camiamıza yaşatan kimse istifa etsin. Ertuğrul ise Ertuğrul, menajerse menajer, başkansa da başkan. Bunun sorumlusu kimse sorumluluğu üstüne alıp hemen istifa etmelidir. Yok önümüze bakalım, yok güzel günler gelecek, yok hayat devam ediyormuş, geçmişi unutalım önümüze bakalım gibi lafları bırakalım. Geçmişine bakacaksın ki ders alacaksın. Ama halen ders alınmamış. Hacettepe'yi yensen ne olur yenmesen ne olur. Bir an önce sorumlu kimse hemen istifa etsin" şeklinde konuştu.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla