Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 12:50   #1
KaRTaLiZMa_19
 
KaRTaLiZMa_19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon3 Ders Verelim...

Arakdaşlar Bırakalım Hoca Gitsin Şu Gitsin Bu Gitsini Gelin Biz Pazartesi Günü 70 Milyona BEŞİKTAŞK Dersi Verelim O Zaman Gitsin dEdiğimiz/Dediğiniz Adamlar Biraz Onurlu Olup Giderler..
Gelin Hep Beraber Bu Maça Yüklenelim ve BEŞİKTAŞK Neymiş gösterelim...

Alıntı:
KaRTaLiZMa_19´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Sanırım Yenilginin Üzerine Biraz Fazla Sinirden Böyle Düşündüm Şimdi Kafam Rahat Düşünüyorum Çok Yanlış ŞEyler Yazmışım YAZMIŞIZ..

Şimdi Yazılanları Tekrar Okudum ve Kafam donk etti..

Süperlig Tarihinde Taraftar Olarak En Ateşli Taraftar En Geniş Taraftar Kimde BEŞİKTAŞIMDA..
Bizde Bunu Tüm Dünya ya Gösterelim Herkes Desin ki Beşiktaş Taraftarı Gerçekten Çok Büyük..
Eğer Okul Problemim Olmasaydı Elimde 200 YTL Param Var Hepsini Bu Maça Bilet Almak İçin Harcardım Ama OKUL! Engelim Var..
Şimdi Yapıcam Açıklamaya Kızabilirsiniz Başta Ne Diyodun Şimdi Ne Diyon Diye Ama Biraz Düşününce Sizde Hak Vericeksiniz..
Gelin Hep Beraber Takımımızı Bağrımıza Basalım Mümkün Olabileceğinden Fazla Kişi Bu Maça Yüklensin ve Gitsin.. Stadı Dolduralım.. Maç Başından Sonuna KAdar Tezahüratlarla Takımımızın Arkasında Duralım ve Bağrımıza Basalım Tüm Futbolcuları Teknik Direktörü...
Maçı İzleyen Herkes Ağzı Açık İzlesin Anlatan Spikerler Taraftarı Anlatmaktan MAça Vakit Ayıramasın Yeri Göğü İnletelim..
Takımımızı ŞAHA Kaldıralım ki Herkes Desin Bu Takım Bu Taraftar Varken YIKILMAZ!! Herkes Anlaısn BEŞİKTAŞIn ve Taraftarının Büyüklüğünü ve İTAAT Etsin... Kısacası Pazartesi Yeri Siyah Göğü Beyaz Yapalım 70 Milyona DERS Verelim.......
__________________
Click the image to open in full size.
KaRTaLiZMa_19 Ofline   Alıntı ile Cevapla