zapo napsın allah aşkına yanındaki defans bloğuna bi baksakya:sağ bekte stoper toroman sol bekte daha doğru düzgün maç yapmamış ve sezonun en önemli maçlarından birinde oynatılan seriç ki seriç doğru düzgün pas yapamadığı gibi kademelerede hiç girme gereği göstermedi veeee yanında bizim milli takımında stoperi!!! cam adam ya g.zanın yaptığı hatalar 1 değil 2 değil nasıl oynatıyolar bu adamı stoperde anlamıyorum.ayrıca yanılmıyorsam 1 gün önce bütün gazetelerde sakatlandığını yazdı g.zanın sakatlanan adam 1günde iyileşirmi???hemde bu adam bizim cam adamsa.hayatımda gördüğüm en abuk subuk kadroyu çıkarmış ertuğrul zapo napsın tek başına kendi bölgesini mi savunsun yanında duran 3 tanee adı savunmacı adamların açıklarını mı kapatsın.ewet zapoda hata yaptı dün gece ama ben yine tekrar ediyorum zagodan sonra gelmiş en iyi defans oyuncusudur zapo.ancak zapodan tek başına maçı kurtarmasını bekleyemeyiz.iyi bir defans hattında zapo yıldız gibi parlayacaktır.elimizdeki kadroylada nacizane fikrim defans hattı:
serdar k---sivok---zapo---üzülmez olmalıdır...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |