Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 14:14   #7
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
braveheart1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yapma abi allah aşkına bütün dünya kabul etti taraftarımızın büyüklüğünü.istanbuldaki liverpool maçını hatırlatırım sana o destek takıma değildide kimeydi resmen taraftar aldı maçı.eğer taraftarımızıda tartışacak duruma geldiysek çok yazık derim elimizdeki tek hazine taraftarımız kaldı.karkiv takımı seninde dediğin gibi seyirci biz ise takımına aşık taraftarız.herkeze herşeye laf söyleyebilirsiniz abi ama allah aşkına taraftarımıza laf söylemeyin yemin ederim kanıma dokunuyo.ben çok maça gittim ve bi hafta boyunca sesim kısık çoook gezdim cebimdeki son parayı bilete çookk verdim bunu beşiktaştan hiç bi beklentim olmadan yaptım sadece sevdiğim için sadece takımımı desteklemek için yaptım.veee her inönüye gittiğimde benimle beraber hiç bi beklentisi olmadan avazı çıktığı kadar bağıran takımını son nefesine kadar destekleyen 35bin kişiyle bağırdığım için taraftarımızla gurur duyuyorum.beşiktaş taraftarı olma onuruna herkez erişemez abi biz bu onura sahibiz lütfen sahip çıkalım.saygılarımla!!!
Sevgili dostum; ben İngiltere de de maç seyrettim..Sana şurda katılıyorum..Dünyanın hiçbir yerinde Bizimki kadar organize şovyapan taraftar yok.. ama inan ki orada sıradan br takım bile ( ben Porstmuth un maçına gittim) kesinlikle bizden fazla baskı yapıyor..orada her güzel harektn ardından stad yağa kalkıyor..Takımları topu kazandığında çıkan uğultu rakibi çökertiyor..
Takımları atakta yön değiştiriyor uğultu artıyor..Korner atışında öyle birses çıkarıyorlar ki rakip kaleciyle defansın iletişimi kopuyor..Frikik atarken de aynı şekilde.. Biz ne yapıyoruz..oooo!.. ooo!... tamam güzel de maça etkisi yok ki..
Beşiktaşım benim.. biricik sevgiim..maça ne katkısı var hiç..Biz de seyirci kendi maçını oynuyor..kendini tatmin ediyor..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (03-10-2008 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla