Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 14:42   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taraftar artık Sağlam'a güvenmiyor





Beşiktaş taraftarının Ertuğrul Sağlam'a olan güveni artık sarsıldı.

Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı karşısında deplasmanda 4-1'lik yenilgiyle UEFA Kupası'na veda eden Beşiktaş'ta, taraftarın teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a olan güveni sarsıldı.

İnternet sitelerinde Ertuğurul Sağlam ile ilgili yapılan bazı anketlerde, Sağlam'ın istifa etmesi gerektiği yönünde oy kullananlar çoğunluğu oluşturdu.

''www.ligtv.com.tr'' adresli sitede ''Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam istifa etmeli mi?'' sorusuna verilen yanıtların yüzde 51'i ''Evet'' olurken, yüzde 49'lük kesim ''Hayır'' şıkkını işaretledi.

''www.sporx.com'' adresli sitede ise ''Beşiktaş Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırmalı mı?'' sorusuna verilen yanıtların yüzde 51,3'ü ''Evet'' olurken, yüzde 48,7 oy ''Hayır'' seçeneği için kullanıldı.

''www.ajansspor.com'' sitesinde ''Beşiktaş'ın UEFA Kupası'na erke veda etmesinin sorumlusu kim?'' sorusuna verilen yanıtlarda ise futbolcular, teknik direktör ve yönetim kurulu sorumlu olarak görüldü. Futbolcular yüzde 27,7 teknik direktör Ertuğrul Sağlam yüzde 21,1 yönetim kurulu 10,2 oy alırken, ''hepsi'' seçeneğine yüzde 41 oy verildi.

AA
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla