inadına ertuğrul sağlam demeden evel bu adam Beşiktaşa geldiğinden beri ne kattı ? ha iyi futbol oynatır ama yenilirsin o zaman bişey denilmez yada takım deli gibi mücadele ederde şanssız 1 gol yer elenirsin onuda anlarım fakat ortada ne futbol ne mücadele hiçbirşey yoktu.. kaldı ki senin ilerde en çok yapan futbolcun nobre işte bunu her hafta kanıtlıyor adam oyuna sonradan girse bile göstere göstere ya atıyor ya attırıyor yada çabalıyor yırtınıyor neden bu adam her maç yedek ?.. Geçen sene elinde tello gibi bi adam parlamış sol açıkta oynadıgında ve nerdeyse abartmadan söyleyim geçen sezonun yarısı Beşiktaşı taşımış futbolcuyu neden bek e hapsediyorsun? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım futboldan az çok anlayan bir adam bile Beşiktaş'a 1-0 ın yetmeyeceğini daha burdaki maç bittiğinde bile biliyordu.Bu ne demek oluyor demek ki orda gol atman lazım ama sen napıyorsun gol yememeye gidiyorsun ukraynaya ve bizi avrupaya rezil ediyorsun. Bari onu becersen onada sesimizi çıkarmıyacağız ama kalkıp milletin Metalist iyi takım falan demesine neden oluyorsun. Hayır arkadaşım metalist iyi bir takım falan değil evet 2-3 tane yetenekli oyuncusu var ama Beşiktaş değil metalist fenerde değil hatta trabzon da değil..ama sorun şurdaki o kadar korkaksın ki Beşiktaşın sorumluluğunu taşımaya çok uzaksın.Defalarca söyledim yine söylüyorum biliyorum hiçbişey değişmeyecek içimdeki öfkeden başka ama burayı Kayserispor sanan teknik direktörede onun arkasında bu kadar duran yönetimede ve Beşiktaş gibi bu kadar büyük taraftarı olan takımın başındaki Başkan sıfatındaki insanada söylüyorum hepinize yazıklar olsun.. |