Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 16:29   #4
dubara
 
dubara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Konu bence Ertuğrul Sağlam'ın ötesinde. Kadrosunda taş çatlasa 5 tane ortalama ve üstü (gerçekten iyi demiyorum, sadece ortalamanın biraz üstü) oyuncu olan bir takıma hiç kimse hiç bir şey yapamaz. Öncelikle yönetim ufaktan ufaktan bavulunu hazırlasın. Geldikleri tarihten beridir tesadüfen alınmış bir Liverpool galibiyeti dışında hangi gerçek başarısı var Beşiktaş'ın? Beşiktaş futbol takımını Fenrbahçe'nin artığı haline getirdiler. Tek yapabildikleri Fenerin eskilerini Beşiktaşa getirmek. Kaç tane eski Fenerli geldi Beşiktaş'a? Rüştü, Ali Güneş, Ali Tandoğan, Nobre aklıma ilk gelenler.

Şu soruya birileri elini vcdanına koyup, duygularını bir tarafa bırakıp mantık ile cevap versin. Bu gün Beşiktaş'ta öyle büyük başarıya gidecek kadar falan değil, sadece, örneğin şampiyonlar liginde, Beşiktaş'ı yarı finale taşıyacak kapasiteye sahip kaç oyuncu var? (Bundan kastettiğim tek başına Beşiktaş'ı yarı finale çıkarması değil, kalite olarak yarı finale çıkabilen bir takım oyuncusu ayarında) Bence 5 tane ya sayılır ya sayılmaz.

Ertuğrul Sağlam ise ilerde çok iyi bir teknik direktör olabilir belki ama henüz değil. O henüz küçük takımların büyük teknik direktörü. Aynı Rıza Çalımbay gibi. Bu gün Beşiktaş'a kariyeri ortada olan, gerçekten başarılı olmak isteyen bir teknik direktör lazım. Yetmez, en az 6-7 tane de gerçekten çok iyi oyuncu lazım. Ondan sonra o teknik direktör ile ve o oyuncularla epimizin istikrar için beklemesi lazım.
__________________
Click the image to open in full size.
dubara Ofline   Alıntı ile Cevapla