Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 20:25   #17
esennn

esennn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yaaaa aslında herkesin düşüncelerini anlayabiliyorum dün gece çok kötü bir facia yaşadık ben şahsen bu skordan ve elendiğimzden üzülmüyorum ben beşiktaşımı bir yenilgi için vazgeçmem benm tek üzüntüm oynanan futbol.büyük beşiktaşım bu kadar acizmi oynar bu kadar ezilerekmi oynar.dün gece adamlar bizi eze eze yendi.sanki bizimkiler futbolu unutmuş gibilerdi adamlar ders verdi.biz bu kadar aciz bir takım değiliz neden dün gece böle oldu anlamıyorum.hiç kimsede çaba yoktu.benm zoruma giden bu.maç boyunca tekbir gol pozisyonu bile yoktu.ne yenilgiler aldıkta vazgeçmedik bu yenilgide bizi yıkmaz.ama bu şeklde oynanmaya devam ederse çok kötü.hala morelim çok bozuk ben hergün onca gazete okuyan ben gastenin suratına dahi bakmadım dha fazla takımımdan utanmıyayım die.heralde bir hafta daha okumam atlatana kadar.herkesin nyaşadığı durumu çok ii anlıyorum bu durumu atlatmamız çok zor olcak ama inş. atlatcaz.benm ü<züntüm delgado bobo tello holosko cisse neden bu hale düştüler. yoksa bir yenilgi beni yıldırmaz.